یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من،عمرا،یه خانم هرزه و خراب از قصر شیرین،به یکی از مردهای فامیل ما پیله کرده بود و ول کنش نبود😅اعتماد به نفس عجیبی داشت.جالب اینجاس که معلمم بود،،،،فرهنگ معلمشون که در این حده،وایی به حال بقیه
تو اهل اونجایی؟😁 مردمش خیلی خونگرم و بامعرفت بودن خداییش منطقه گرمسیره نمیشد زیاد بیرون بری،
خاله م اونجاست شوعرش نظامیه میگه نخلستان هاشو دوست دارم حاضرم تا اخر عمر اینجا بمونم میگه خاکش دامنگیره
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
ما خودمونیم تهرانیم....خانومه تلفنی و با عکس فرستادن از خودش،اسمش هم سمیه بود،معلم بود،شوهرم داشت،۴ سال بود ازدواج کرده بود با شوهرش....میخواستم بگم فقط اسم تهران وداطرافش بد در رفته،خانومه از قصر شیرین تا اینجا😅😅
من،عمرا،یه خانم هرزه و خراب از قصر شیرین،به یکی از مردهای فامیل ما پیله کرده بود و ول کنش نبود😅اعتم ...
گلم حرف بی نهایت توهین به مردم یه منطه ست شما بخاطر یه ادم فاسد مردم تمام اون منطقه رو فاسد میدونی،،،،،یا کار به معلم بد باشه اینجوری باید توجیه بکنی که معلمش اینه بقیه مردمش عرزه و فاسدن؟؟؟
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
ما خودمونیم تهرانیم....خانومه تلفنی و با عکس فرستادن از خودش،اسمش هم سمیه بود،معلم بود،شوهرم داشت،۴ ...
حالا مطمینی فامیل تهرونی شما هم کرم نریخته؟؟؟
ما اون ۶ماه هیچ بدی از کوردا ندیدیم،تا گیلانغربو سرپل اینا ام رفتیم اون مدت،یکی از یکی بامعرفتتر💓
حالا مثلا اینجوری یکی رو قضاوت میکنن که کل مردمو نسبت به یجا بدبین کنن