2777
2789

تو ام همینکارو بکن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میخواد مادرشوهرت کرونا بگیره تو نه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
جاری جز مسائل مهم نیست.بهش فک نکن

واااي يني خيلي خوب بود😂😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
چقدر مثبت اندیش 🤣🤣🤣

😂😂

شاید بخاطر همینه جاریم عیدم ز نزد تبریک بگه! ولی ب مادرشوهر ز زد!!

واقعیته خب.البته بگم من روابطم با جاریام خوبه خداروشکر

واي انقد خنديدم روحم شاد شد چند ثانيه خدايا اين شاديا رو از ما نگير😅😅😅😅🤪🤪🥳🥳🥳

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
😂😂 شاید بخاطر همینه جاریم عیدم ز نزد تبریک بگه! ولی ب مادرشوهر ز زد!!

ببین جاری منم بااینکه کوچکتره ولی همینکارو کررد.بمن زنگ نزذ..اما من اصلابرام اهمیتی نداره.....اخه هرکس درحدشعور خانوادگیش زفتارمیکنه... منم اصصصلا بش تبریکی نگقتم....این فقط و فقط تشون دهنده ضعفشون هست نسبت بما واینکه خودشیرینن واس مادزشوهرواینکه بماحسادت میکنن  😇

من جاری دار بشم اصلا شمارشو سیو نمیکنم 🤐

منم نکردم!

اولی خودش شمارمو گرفت

دومی هم من گرفتم اونم موقع سقطش ک حالشو بپرسم. ی مدت بعد مریض شدم ی زنگ بهم نزد!! بیشتر ی ماه طول کشید تا خوب شدم. بعد دو ماه هم رفت خونه، از خونه مادرشوهر بهم ز زد ک برم برا نمیدونم جهاز چیدن یا دیدن!! و اونجا حالمو پرسید😐 منم شمارشو پاک کردم برا همیشه.