2789

شکمی گلم.

مثانه خاله باشه بهتر دیه میشه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسی عزیزم😘

خواهش میکنم عزیزم💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
دکترت بهت میگه که شکمی یا واژینال باید ببینی چی نوشته  اگه شکمیه باید مثانه پر باشه اگه واژینا ...

دکترم فقط نوشته سونوگرافی،خوب با مثانه پر میرم اگر واژینال بود خالیش میکنم😂

نوع سونوگرافی که واژینال باشه یا شکمی رو پزشک متخصص زنانت تعیین میکنن عزیزم

سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی
کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو

چی شد رفتنی سونو گرافی لک داشتی موردی نبود خدای نکرده علت لکه بینی چیه 

سلام گلم آره رفتم نه خداروشکر مشکلی نبود،دکتر گفت اگر خارج رحمی باشه درد شدیدی داری،لک هم دیگه ندیدم گفتش چیز سنگین بلند نکن،منم اونروز تا لک رو دیدم انقدر استرس گرفتم حواسم نبود گلدون بلند کرده بودم ،فکر کنم علتش همین بود،سونو هم رفتم هم ساک حاملگی دیده شد هم کیسه زرد که دکترم گفت وقتی کیسه زرد دیده میشه به این معنی که حاملگی شما پوچ نیست و داخل ساک حاملگی محتویاتی هست پس دیگه نگران چیزی نباش،تاریخ پریودم رو یه هفته جلو گفتم بخاطر همین هم بی بی چکم کمرنگ بود چون یادداشت نکرده بودم یادم رفته بود الان ۶ هفته ام طبق سونو.