2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه بار رفتم بانک اونم اونجا بود اتفاقی دیدمش. به مسئول بانک که آشناش بود گفت کار دخترم رو راه بنداز

این عمیق ترین محبت بین ما بوده😂

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

میرم خونه ش احترامم و داره

کاری به کارم نداره

هدیه اینا بهم میده

فقط امان از روزی که استرس یه کاری و داشته باشه عروس و شوهر و پسر و دختر براش فرقی نداره میشه فاطی کماندو😂

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

من هنوز مادر شوهرم نشده.ولی خیلللی خوب و مهربون واسم چیزای دخترونه میخره.وقتی میره سفر واسم سوغاتی میاره شامپو حوله لباس ساحلی.میده مخاطبم واسم میاااره حال میده خوبه❤❤❤

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

وقتی زایمان کردم بردم خونه خودشون و 1ماه بهمون رسیدگی کرد 

بعدازون هم تا بچم یکی دوسالع بشه میرفتیم 1هفته ده روز میموندیم باز میومدیم خونمون باز میرفتیم

خیلی ب بچم وابسته بودن 

موقه زایمان حتا لباس زیرامم میشوست بیچاره لباس خودم بچم شوهرم اونم بادست لباس زیر میشوست

کلی خوراکیای مقوی کلی همیشه پول بم قرض داده هوامونوداره خدا خیرش بده منم همیشه احترامشو دارم و کمک حالشم 

🖤

تا پسرم ۴۰ روزش شد من میخوابیدم برا شیر دادن بچه رو میورد شیرش میدادم .باز میخوابیدم .تا ۳ ماه هم لباس های بچه و منو شست . . خیلی احتراممو داره 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔
وقتی زایمان کردم بردم خونه خودشون و 1ماه بهمون رسیدگی کرد  بعدازون هم تا بچم یکی دوسالع بشه می ...

خدا شانس بده خواهر...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز