2777
2789
عنوان

دل شوره دارم

148 بازدید | 15 پست

دوستم از من ۴ تومن قرض خاست ک ۲۰ اردیبهشت برگردونه

از اونجایی ک من نه نمیتونم بگم 

گفتم باشه بابام ۴ تومن انتقال دادب شماره کارت مورد نظر چه دعایی بخونم ک ۲۰ پول بابام برگرده ابروی من نره پیش بابام

از این ب بعدم هر کی گف پول میگم ندارم

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

من ک ب هرکی پول دادم یکماهش شده یکسال اونم با دلخوری پس داده 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت من کارت بانک ایندس

بابام رییس یکی از شعب بانک ایندس ب بابام گفتم از کارت خودم ۴ تومن انتقال بده ب حساب دوستم 

چون سیستم جواب نداده بابام از کارت خودش با خودپرداز بانک ریخته ب شماره حساب دوستم

کارت من کارت بانک ایندس بابام رییس یکی از شعب بانک ایندس ب بابام گفتم از کارت خودم ۴ تومن انتقال بد ...

خب پولی ک تو حسابت هستو بده به بابات

شاغلی؟

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
من ک ب هرکی پول دادم یکماهش شده یکسال اونم با دلخوری پس داده 💎

قبلا ب همین دوستم سر عمل دخترش قرض دادم و زودتر از اون چیزی ک گفت پس دادخوش قوله ولی بازم نگرانم

نه عزیزم بعد دنیا اومدن پسرم دیگه نرفتم سرکار  این پس اندازم مال دوره سرکار رفتنم بوده

اگه داری پول بابات بده چون ممکنه دوستت دیرتر بده بد قول بشی

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
قبلا ب همین دوستم سر عمل دخترش قرض دادم و زودتر از اون چیزی ک گفت پس دادخوش قوله ولی بازم نگرانم

خوب اگه میدونی خوش حسابه نگران نباش

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
چشم راستم همه جا رو مه الود میدید این اولین علامت شروع بیماری من بود عزیزم

مرسی که جواب دادی 

امیدوارم هرچه زودتر دوباره سلامتیتو بدست بیاری 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<