2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هومیوپاتی یه دارویی داره میزنی به سرت اصلا موهات نمیریزه من دو ساله میزنم .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

وقتی موهات ریخته باشن و کم پشت شده باشن هم میشه استفاده کرد برای رشد مجدد خوبه ؟ 

برای خوش بخت شدنم یه صلوات مهمونم کنید ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘 
وقتی موهات ریخته باشن و کم پشت شده باشن هم میشه استفاده کرد برای رشد مجدد خوبه ؟ 

من زدم موهام نریخت وپرتر شد .فکر کم خوبه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

من خالم روغن سیاه دونه و نارگیل و کنجد و زیتون بودار با دوتا قرص اهن حل کرد و هرروز ۲بار میزد کف سرش ....باور نمیکنید درعرض ۲ماه موهاش انقدر دراومد ک قشنگ پیداس تغییر کرده ....بخصوص واسه کسایی که طاسی مردونه دارن

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من خالم روغن سیاه دونه و نارگیل و کنجد و زیتون بودار با دوتا قرص اهن حل کرد و هرروز ۲بار میزد کف سرش ...

عزیزم خداروشکر خالت این بیماری لعنتی منو حتما نگرفته.چندتا دکتر رفتم همشون نظرشون این بود دیگه کار خاصی نمیشه براش کرد  دیروزم یه دکتره با ناامیدی یه آمپول تزریق کرد چندجای کفه سرم نمیدونی چه دردی داشت ولی بازم گفت احتمال جواب دادن آمپولم خیلی کمه   

عزیزم خداروشکر خالت این بیماری لعنتی منو حتما نگرفته.چندتا دکتر رفتم همشون نظرشون این بود دیگه کار خ ...

بیماریتون چیه ؟خاله من پلی کیستیکه و هورمون مردونش زیاده

بیماریتون چیه ؟خاله من پلی کیستیکه و هورمون مردونش زیاده

لیکن پلان مو    منم موهای زاید زیاد دارم و هورمون مردانه م تقریبا زیاده ولی ظاهراً ریزش موهام دلیلش هورمون نیست.از سرم تیکه برداری کردن و گفتن لیکن پلانه.نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم.شوهرمم بجای اینکه دلداریم بده متلک میندازه بهم میگه کچل    

لیکن پلان مو     منم موهای زاید زیاد دارم و هورمون مردانه م تقریبا زیاده ولی ظاهراً ریزش ...

پلی کیستیک نیستی،؟خیلی واقعا روی ریزش مو تاثیر داره ها ....من خودم فقراهن داشتم چندماهه هفته ۳تا قرص اهن میخورم بهترشده

میشه بیشتر توضیح بدی لطفاً عزیزم؟ یعنی دکتر برات نوشته یا از داروخانه گرفتی؟ قیمت و... لطفاً کامل درموردش بگو‌ ممنون

چیزای دیگه رو امتحان کردی غیر دارو؟ خواهر من مشکل تیرویید داه چن وقت پیش ریزش مو پیدا کرده بود...تخم مرغ ۱۰ روز، روز در میون زد  نیم تا یک ساعت قبل حموم...الان میگه عالی شده اصلا نمیریزه..اگه امتحان نکردی امتحان کن..دعا‌میکنم که واسه شمام جواب بده عزیزم⚘