2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من ندیدم ایدیشو میزاری؟؟ فک کنم قرار نیس ادم بشم 😑

منم تو یوتیوب کلیپشو دیدم به جونه خودم اگه داشته باشم ولی بگرد تو این کاناله ی آنتی ساشا پیدا کن خعلی باحال بود. دختره اول کلی غرو غمزه اومد که بازدید و ببره بالا بعد ساشا رو قهوه ای کرد قشنگ آی حال کردم آی حال کردم

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
😂😂😂😂😂جوووون پس 

نوش جونت😂.منم از گوشی بابام شارژ انتقال میدادم 18 ساله م بود چقدرم با ترس و لرز اینکار و میکردم میرفتم گوشیشو از بغل دستش ک خواب بود با نفس حبس شده اروم اروم کش میرفتم شارژو انتقال میدادم دوباره با استرس گوشیو سرجاش میذاشتم چون بابام ازاوناییه ک بدخواب بشه همون لحظه بداخلاقی میکنه اخم میکنه و میگه بیدارم کردی قلب ادم میریزه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
نوش جونت😂.منم از گوشی بابام شارژ انتقال میدادم 18 ساله م بود چقدرم با ترس و لرز اینکار و میکردم میر ...

خخخخخخ وای عزیزم چ جالب تعریف کردی 

شوهرم منم خیلی بداخلاقه موقع خوابش من خیلی ترسیدم تا نتو زدم خخخخ 

لایو ساشا با اون دختره که آخرش ساشارو قهوه ای کرد 👍👍👍👍

این لایوا انقدر نت میبره بخدا اینمدت تو اایو ندا یاسی تتلو بودم یه 15 گیگ ماهانه گرفتم 40 تومن الان یه گیگش مونده.دوتا 6 گیگ هفتگی تو دوهفته پیش هرکدون 21 تومن.قشنگ صد تومن دادم واس نت و لایو اینستا.ورشکست شدم

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی