2777
2789

چون هفته قبل دوشنبه طی تماس بهش حرفامو گفتم بهش گفتم مثلا وقتی با منی دوست ندارم با کسی دگ باشی یا چشمت دنبال کس دگ باشه ی هفتس کلا ازم سراغ نمیگیره تو اینستا تو استوریاش منو هاید کرده تا 3 شب تلگرامه واقعا این ادا اطوارها چیه اخه من چیکار کنم چطور رفتار کنم واقعا دگ خستم کرده بیشعور

یه فروردینی بی حوصله

هدفش از دوستی رو پرسیدی؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داری راجع به دوست پسرت اینطوری حرف میزنی و بهونه میگیری؟؟بندازش تو چاه توالت بره بابا😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

يعني اينا رو خودش نميدونست و شما بايد بهش ميگفتي؟ الانم سراغتو نميگيره؟ شما نميدوني چيكار كني واقعا؟؟؟؟؟؟؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

من پسره بهم پیشنهاداد تو2هفته دیدم اونی نیس ک من میخام با خواسته های من جوردرنمیومد اخرین شبی ک پیام دادیم صبش بایدپیام میدادندادمنم ندادم بعداون کات کردم بعد 2 ماه دیشب پیام داد خیلی شیک ومجلسی ریدم بهش رف

پناه بر تو ک بی واژه مرا میخوانی...
يعني اينا رو خودش نميدونست و شما بايد بهش ميگفتي؟ الانم سراغتو نميگيره؟ شما نميدوني چيكار كني واقعا؟ ...

بابا برای من دگ مهم نیست بره ب درک ولی نمیدونم چیکار کنم دوروزه منو با هاید کردن سگ کرده چیکار کنم باوووووووو

یه فروردینی بی حوصله

یه استاد زن داشتیم به ما دخترا میگفت خواستگار باید انقدر خواهان باشه از در بندازیش بیرون از پنجره بیاد تو نسل شما چرا انقدر افتادن دنبال پسرا.وقتی جاهاتون عوض بشه بایدم پسرا پر رو بشن و رم کنن.چون توی طبیعتشون نیست که دخترا آویزونشون باشن.

سگ محلش کن و اگه اومد شرط بذار که اگه قصدش ازدواجه میتونه باهات در ارتباط باشه وگرنه دیدی طاقچه بالا میذاره بندازیش بیرون از زندگی و ذهنت

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
الان داری راجع به دوست پسرت اینطوری حرف میزنی و بهونه میگیری؟؟بندازش تو چاه توالت بره بابا😐

بابا هیچ من دگ اونو خرمم محسوب نمیکنم ولی دوروزه منو با هاید کردن سگ کرده نمیدونم چیکار کنم میخام رو مخش راه برم مث خودش 

یه فروردینی بی حوصله

بابا هیچ من دگ اونو خرمم محسوب نمیکنم ولی دوروزه منو با هاید کردن سگ کرده نمیدونم چیکار کنم میخام رو ...

وقتی ببینه رفته و بهش محل ندادی و باهاش حرفم نزدی بعد چند وقت میفهمه هیچ گهی هم نیست برات همین براش بسه. اینستا هم نرو پیجش یه نرم افزار هست آی دی هایی که پیجو میبینن به ادمین نشون میده اگه نصب کنه میفهمه چک اش میکنی