2777
2789
عنوان

نزول کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 86 پست
اصلا خصلت بیماری های ویروسی اینه بعد از پیک کم میشن،دوستان میخوان باکرونا بجنگن بگن چرا کم شدی نباید ...

حالم از آدمای منفی به هم میخوره که حتی اطلاعات ندارن فقط فاز بد بختی میگیرن که ما ایرانی ها خیلی بد بختیم و داریم میمیرم اه اه سند و مدرکم بیاری باز درک نمیکنن میدونی چرا 

چون کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده به خواب رو نه

!

شب خوش ملت بد بخت 

کسی منو ریپلای نکنه حوصله ندارم 

خدایا شکرت 🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرف هیچ دکتری رو قبول ندارم چون ویروسش جدیده شناخته شده نیست ولی حسم بهم میگه که کرونا به زودی از ...

جالبه حرف هیچ دکتری رو با اونهمه سواد و تخصص قبول نداری اونوقت فقط حس خودتو قبول داری؟ 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
من حرف هیچ دکتری رو قبول ندارم چون ویروسش جدیده شناخته شده نیست ولی حسم بهم میگه که کرونا به زودی از ...

کرونا جدید نیست 93هم اومده بوده ولی ضعیف بوده الان قوی شده

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بخدا امار دروغ نمیدم شنیدم که میگم تعداد کشته ها زیاد حتی بخاطر فاش ای امار حتی رئیس یه بخشی از ارگا ...

شنیدی؟از کی؟جو روانی ندید لطفا اوضاع لرستان هم بد بوده بیمارستان شهید رحیمی شوهر خواهرم اونجاست امار رسمی واقعی هستن

دنیام دخترم
مراسم  شب های احیا  امسال برگزار  نمیشه  اونوقت   راهپیمایی روز قدس & ...

نه باباکجا برگزار میشه نیمه شعبان نذاشتن مراسم برگزار بشه حرم ها مسجد ها مدرسه ها بسته بعد روز قدس چی میگه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جالبه حرف هیچ دکتری رو با اونهمه سواد و تخصص قبول نداری اونوقت فقط حس خودتو قبول داری؟ 

آره من کلا افکارم مثبته به هر چیز مثبتی هم فکرمیکنم اتفاق میفته،چون دکترا از وقتی کرونا اومده هزار جور حرف زدن

کرونا جدید نیست 93هم اومده بوده ولی ضعیف بوده الان قوی شده

میشه عزیزم اطلاعات اشتباه ندی،سارس ومرس دونوع دیگه از کرونا بودن وبا کویید فرق دارن اونها خطر مرگشون بیشتر بوده

دنیام دخترم

من نمیدونم به اینایی که دروغ میگن چی میرسه که هی میان تو دل مردمو خالی میکنن . فقط برای دست انداختن و چند لحظ خندیدن

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

حتی اگه مثل کبک سرتون تو برف باشه کرونا میاد سراغتون مقاوم هست در برابر سرما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

خانم ها نمیتونند آمار فوت شدگان و اشتباه بدن چرا اینقدر منفی هستین من به دولت و مسئولین ایمان ندارم اما به خدا ایمان دارم و امید دارم انشاالله تموم میشه تا عید فطر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اونا کرونا با این زمین تا آسمون فرق داره ، این کرونا یا همون کووید 19 جدیده

اها ببخشید

شنیدی؟از کی؟جو روانی ندید لطفا اوضاع لرستان هم بد بوده بیمارستان شهید رحیمی شوهر خواهرم اونجاست امار ...

ان شاءالله همینی که میگید باشه این اماری که میگم برا سن پیری واینکه کرونا از ماه بهمن تو ایران بود نگفتن باعث بانی همه این اتفاقات خود مسئولین راه پیمایی انتخابات تو اولویتشون جون مردم براشوم مهم نیس یه وام میده مولسو میخواد خاک توسر این مسئولین حرف زیاد بماند رعایت کنید ان شالله که چیزی نیس اما این امار راست که ویروس داره تصعیف میشه