بچه ها امار رسمی رو همش دارن پایینتر و پایینتر میگن شده یعنی واقعیته؟؟اخه الان که مردم همش بیرونن باید بیشتر بشه که نه کمتر!!ادم فکر میکنه کاسه ای زیر نیم کاسه اس!!
دوستان فقط خواهش میکنم هر اماری میدین از اخبار شنیده باشین و منتشر کنید نه از دوست اشنا یا خودتون یکی مثل من باردار به این حرفا بندم واروم میشم یا استرس میگیرم . لطفا خواهشا از خودتون چیزی نگید
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دوستان فقط خواهش میکنم هر اماری میدین از اخبار شنیده باشین و منتشر کنید نه از دوست اشنا یا خودتون یک ...
عزیزم آمار که اخبار میگه خیلی کم شده و سیر نزولی داره ولی آدم انقد از گوشه کنار حرف میشنوه که میمونه چی رو باور کنه چی رو نکنه
پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
آره چون قبلا تجربه ی همچین بیماری همه گیر رو داشتن اگه اشتباه نکنم مرس بود چهار سال پیش. ولی دوستم میگه یه هفته هست مردم خسته شدن و زدن به سیم آخر همه رستوران ها پره
اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
عزیزم آمار که اخبار میگه خیلی کم شده و سیر نزولی داره ولی آدم انقد از گوشه کنار حرف میشنوه که میمونه ...
من خودم به شخصه فقط اخبار ولی شوهرم همش از اینستا اینا امارو میگیره و باور میکنهد
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪