2777
2789
عنوان

نزول کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 86 پست

دوستان فقط خواهش میکنم هر اماری میدین از اخبار شنیده باشین و منتشر کنید نه از دوست اشنا یا خودتون یکی مثل من باردار به این حرفا بندم واروم میشم یا استرس میگیرم . لطفا خواهشا از خودتون چیزی نگید

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کار  طبیعت  ویروس ضعیف میشه  اگر این طور نبود طاعون و وبا  و .... تا الا ...

همه پزشکان و دانشمندان میگن ای ضعیف نشده حالا شما بگو شده

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
دوستان فقط خواهش میکنم هر اماری میدین از اخبار شنیده باشین و منتشر کنید نه از دوست اشنا یا خودتون یک ...

عزیزم آمار که اخبار میگه خیلی کم شده و سیر نزولی داره ولی آدم انقد از گوشه کنار حرف میشنوه که میمونه چی رو باور کنه چی رو نکنه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
کره جنوبی عالی دارن کنترل میکنن

آره چون قبلا تجربه ی همچین بیماری همه گیر رو داشتن اگه اشتباه نکنم مرس بود چهار سال پیش.   ولی دوستم میگه یه هفته هست مردم خسته شدن و زدن به سیم آخر همه رستوران ها پره 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
مگه گفتن صفره .؟ نزولی شده آمار ابتلا یعنی کمتر شده  کی گفتن صفره  

اصلا خصلت بیماری های ویروسی اینه بعد از پیک کم میشن،دوستان میخوان باکرونا بجنگن بگن چرا کم شدی نباید به این زودی میرفتی

دنیام دخترم
همه پزشکان و دانشمندان میگن ای ضعیف نشده حالا شما بگو شده

چرا نگفتن ؟ شما اطلاعات نداری جانم 

خیلی از دکترایی که اصلا ایرانم نیستن که بگیم مجبورن دروغ بگن مثله دکتر بیگی که فوق تخصص عفونیه گفتن بعد چند هفته ویروس تضعیف میشه 

خدایا شکرت 🫀
دوستان فقط خواهش میکنم هر اماری میدین از اخبار شنیده باشین و منتشر کنید نه از دوست اشنا یا خودتون یک ...

این امار که گفتم برا سن پیری نع بارداری خیالت تخت کن ان شاءالله که جیزی نیس 

عزیزم آمار که اخبار میگه خیلی کم شده و سیر نزولی داره ولی آدم انقد از گوشه کنار حرف میشنوه که میمونه ...

من خودم به شخصه فقط اخبار ولی شوهرم همش از اینستا اینا امارو میگیره و باور میکنهد

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چرا نگفتن ؟ شما اطلاعات نداری جانم  خیلی از دکترایی که اصلا ایرانم نیستن که بگیم مجبورن دروغ ب ...

من حرف هیچ دکتری رو قبول ندارم چون ویروسش جدیده شناخته شده نیست ولی حسم بهم میگه که کرونا به زودی از بین میره

دقیقا درست میگی تست هاشون که الکی منفی میشه اصلا قابل اعتماد نیست فقط سی تی ریه درسته

من مادرم سی تی ریه داد گفت ریه هاش عفونت شدید داره اما تست منفی بود اما مرخصش کردن الان یه هفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کی میگه روز قدس خبری هست مردم نرن چاقو زیر گلو که نمیزارن والا ما هیچ سال نرفتیم نکشتنمون فقط موج من ...

مراسم  شب های احیا  امسال برگزار  نمیشه  اونوقت   راهپیمایی روز قدس  برگزار میشه خیلی عجیبه !!!!

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»