2777
2789
عنوان

تنگی نفس جاریم

461 بازدید | 23 پست

خانمها جاریم چندروزه تنگی نفس شدید داره.بعداز ظهر وشب حالش بدتر میشه.میگه گلوم میسوزه.چند بار رفته دکتر اسکن ریه گرفتن گفتن سالمه وحساسیته ولی اصلا بهتر نشده با دارو.تب نداره به نظرتون چیه؟

البته با جاریم خیلی خوبم.غصه اومده رو دلم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتما به چیزی آلرژی داره دیگه باید تغذیشو چک کنه ببینه چی خوبه چی بد باشید مال این کرونا باشه ازاین مواد شوینده واینا خیلی استفاده کرده شدده آلرژی دوستم به مواد شوینده حساسه 

آره تا باکیت نگیرن معلوم نیست من مامانم ریه اش عفونت شدید داشت گفتن کروناس جواب کیت اومد منفی بود گفت ربطی به کرونا نداره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜