2777
2789
بچه ها از کجا میتونم‌بگیرم واقعا دوست دارم بگیرم یکیشو 😭😭😭یه سایت معتبر بهم معرفی کنید یا حالا یه ...

ما اینو اون موقع که دلار ۴۰۰۰ بود ۳۸۰۰۰۰۰ خریدیم ، الان که قیمتش سر به فلک میکشه

بعد سگ من وارداتی هست از کشور روسیه بلاروس

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

ووووووی چه نازن

چند ماه پیش یکی تو خیابون ولیعصر داشت میفروخت

سگه رو کف دستش گذاشته بود عین یه جاسوییچی بود

تا پارس نکرد من باور نمیکردم واقعی باشه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم صداش اندازه یه سگ دوبرمن هست باور میکنین؟ صدای پارسش بلنده ما طبقه چهارم هست خونمون ولی هم ...

قیافش مث موشه بهش نمیخوره ای خدا....

نه ما ساختمونمون پر ادم مذهبیه نمیزارن.

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
قیافش مث موشه بهش نمیخوره ای خدا.... نه ما ساختمونمون پر ادم مذهبیه نمیزارن.

سلام سگ دردسر زیاد داره نگیرین بهتره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
سلام نه نمیگیرم فقط خوشم میاد ازاینا خیلی بانمکن 

بله😊😊😊

وای خدااا😍

سلام ممنون 😄