2777
2789
چه گرونه  تو ایران هست ازینا؟؟؟

بله من خودم دارم عکسشم خیلی گذاشتم تو سایت

کلا الان اندازه گربه میشه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میشه عکسشونو بزاری

الان میزارم

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

وای چقدر بانمکه

منم خیلی دوستدارم ولی تواپارتمان میترسم همسایه ها بیان سراغم هم اینک کثیف کازی میکنه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
وای چقدر بانمکه منم خیلی دوستدارم ولی تواپارتمان میترسم همسایه ها بیان سراغم هم اینک کثیف کازی میکن ...

اگه بگم صداش اندازه یه سگ دوبرمن هست باور میکنین؟

صدای پارسش بلنده

ما طبقه چهارم هست خونمون ولی همسایه ها کنار اومدن باهاش