2777
2789
عنوان

بچه ها

59 بازدید | 7 پست

ی کم جوک بگید خیلی خنده دار باشه از اینا دستت گاز بگیری ک صداتو کسی نشنوه 😂 واااالا بیاید ببینم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
مگ میخای بزایی🤣🤣🤣

ن ایشالا باباش پیدا کنم تا بعد ببینم باباش چی میگ 😂

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوکمو بگم بن میشم😐

چی میشید 😂

[QUOTE=132760739]حسابم مسدود میشه[/QUOTEن دیگ تا این حد نمیخوام راضی نیستم کسی ب روز سیاه بشینه 😂گفتم دور هم بخندیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز