دوستان شما برای اینکه بتونید کسی رو از ته دل ببخشید چیکار میکنید؟؟ از چی کمک میگیرید؟ من گاهی اوقات که از دست کسی ناراحت میشم ظاهرا میگم بخشیدم اما ته دلم اینطور نیست...دوست ندارم این طوری باشه
خیلی خوبه که به این موضوع فک میکنی ، یه نظرم آدم وقتی توقع و انتظارش رو از آدمها کم کنه و به این باور برسه که مگه نظر فلان فامیل و همسایه چه تاثیری تو زندگی من داره ، بذار هر چی که میخواد بگه کم کم یاد میگیری که از کنار آدمها راحت بگذری ، اگرم بهش نزدیک هستی سعی کن با احساست باهاش حرف بزنی و در ارامش بگی که چرا از دستش ناراحتی ، به نظر من آدمها کامل سیاه یا سفید نیستن همه مون کلی ایراد و مشکل داریم و خیلی وقتها متوجه نیستیم که واسه بقیه ازاردهنده ست و در واقع وقتی به طرف میگی کا این رفتارت جالب نیست نه تنها به ارامش خودت که به رشد اون شخص هم کمک کردی ، مهم اینه که میخوای اینجوری باشی و راحت ببخشی مطمین باش با گذر زمان یاد میگیری راحت ببخشی که البته این یکی از نشانه های بلوغ عاطفی افراد هست
خیلی خوبه که به این موضوع فک میکنی ، یه نظرم آدم وقتی توقع و انتظارش رو از آدمها کم کنه و به این با ...
چقدر خوب و قشنگ توصیح دادید..واقعا درست میگید و باهاتون موافقم....من مشکلم افراد نزدیک بهم مثل اعضای خانوادم هست وگرنه در مورد بقیه مثل دوست اشنا یا همسایه همین کاری که شما فرمودید رو انجام میدم و واقعا موثر هم هست در ارامش خودم..اما در مورد افراد خانواده ایتطور نیستم، شاید به قول شما چون توقعم بالاست ازشون