eziba مدیر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 عنوان اشترودلهای خونگی من😋😋😋😋 | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 32 پست بچه هابیاین ببینن شام امشبم خوب شده 1399/01/26 | 21:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
val_vale عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 2440 قیافشون که خوبه چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 نوش جون نونش مث بیرونیا نرمه؟ اره خمیرشم خودم درست کردم خیلی خمیرلطیفی میشه
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7989 ظاهرش خیلی خوب بنظر میرسه دستور تهیه ش رو میگی گلم🙏 همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
شهریوری_۷۰ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 3719 اره دستورشم بگو نوش جان تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
آرام176 عضویت: 1393/02/04 تعداد پست: 7431 اره خمیرشم خودم درست کردم خیلی خمیرلطیفی میشه اون دونه دونه سیا ه ها روی نون چیه؟
eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 ظاهرش خیلی خوب بنظر میرسه دستور تهیه ش رو میگی گلم🙏 بله میذارم الان
eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 برای خمیرش برای این دوتااشترودل یک ودوسوم لیوان فرانسوی اردریختم توی ظرف.وسطش روگودکنیدیه ق غ خ پودرمایه خمیرالبته سرخالی میریزین وسط اردبعدسه ق غ خ روغن مایع.یک ق چ خ نمک.نصف ق چ خ شکر.دوسوم لیوان شیرولرم شده میریزیم بعدخمیرمیکنیم.اردکناردستتون باشه اگه چسبیددستتون کمی بپاچین.یکم ورزمیدین تقریباده دقیقه.بعدیه ظرف روچرب میکنیدخمیرروگردمیکنیدووسطش روکمی بانک انگشتاتون گودمیکنیک روشوکمی اردبپاشین روی ظرف روسلفون بکشین.بپیچین ظرف روبه یه پارچه کاملا.بعدبذارین یه جای گرم مثل کناربخاری دوساعت ونیم استراحت بدین به خمیرتون
eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 برای موادمیانی هرچی که دوست دارین.من بامرغ وقارچ درست کردم وکمی کالباس.یه پیازبزرگ روریزریزکنین وتفت بدین.مرغی که ازقبل بااب ویه پیازپختین ریش ریش میکنین.باپیازتفت میدیدبعدنمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویش.وکمی رب.تفت میدین وبعدخاموش کنین بذارین کنارکمی خنک بشه.بعدخمیرتون رودویاسه قسمت اگه خیلی پف کرده بودمیکنیدروطرفی کمی اردمیپاشین وخمیررومثل مستطیل بازکنیدباوردنه.دوطرفش روباچاقوشیاربزنید.پنیرپیتزاکمی وسط بریزین بعدموادمیانی وروش پنیرپیتزا.بعدخمیرروبه صورت ضبدری میبندین.دراخربرای رومال دوتازرده تخم مرغ.زعفران یک ق چ خ روغن مایع وکمی فلفل.میمالین روی اشترودلهاوروش روباسیاه دانه و...تزیین میکنین ومیذارین توی فر
تموم_زندگیم_همسرم عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1906 عالیه عزیزم نوش جونتون گوشت بشه بچسبه ب تنتون بیزحمت دستورشو میدید؟؟