2777
2789
عنوان

نمازخونا بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست

با صدایی بخون که خودت میشنوی اگه نامحرم نداری توخونه باصدای بلند بخون

هر ایه و سوره ای که میخونی به معنیش توجه کن

منم مث توام

باصدای بلند میخونم

بعد معانیش از ذهنم میکذرونم تاحدی موفقم

ن قبول نیس .خودمم همینطوریم..

باید به لطف خدا امیدوار باشیم، یه وقت خدای نکرده این باعث نشه نماز رو ترک کنیم

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصور کن خدا داره نگاهت میکنه ،به معنی سوره ها و اذکار توجه کن 

یه حاج آقایی بود میگفت اگه یه رکعت از ۱۷رکعتم با حضور قلب باضه اثرش رو میذاره ،نمازت رو بخون ،که نماز خوندن توفیقیه که قسمت هر کسی نمیشه ،خود خدا تو قران میگه نماز خوندن کار سختیه ،مگر برای خاشعین .

منم یه مدته میخونم و سعی میکنم قضای نمازای گذشتم رو هم بخونم ...چه فرصتایی برای معاشقه با خدا رو از دست دادم و گذشت و حالا پشیمونم ...شما که خوبی،خوب بمون

با صدایی بخون که خودت میشنوی اگه نامحرم نداری توخونه باصدای بلند بخون هر ایه و سوره ای که میخونی به ...

عزیزم من تو قران خوندم ،که نماز رو با صدای اروم بخونید ،یه ایه بود .دقیق آیه ش رو یادم نیست .ببخشید که مطرح کردم ،گفتم شاید ندونید 🌼

با صدایی بخون که خودت میشنوی اگه نامحرم نداری توخونه باصدای بلند بخون هر ایه و سوره ای که میخونی به ...

فک میکردم خانوما نمیتونن باصدای بلندنمازبخونم

بلند ک میگم ن زیاد درحدی ک گوشمون بشنوه میگم

نمیترسی ازینکه براحتی نظر اشتباه میدی عزیزم؟!فردای قیامت باید جوابگو باشی آخه

هرجور راحتی نماز تو بخون‌ من نظرمو گفتم....بزور بت نگفتم و وادارت نکردم گلم......نظر دادنم جرم نیس .......اما اون آیاتی ک میخونی تو نماز باید بفهمی معنیش چیه و باید تمرکز کنی ب معنیشو بدونی داری ب خدا چی میگی و واسه ۵ دیقه هم ک شده کلا حواست ب جلوت و اون کسی ک داری عبادتشو میکنی باشه .....بازم من اجبار نکردم کسی رو و نظره خودمه♥️

هرجور راحتی نماز تو بخون‌ من نظرمو گفتم....بزور بت نگفتم و وادارت نکردم گلم......نظر دادنم جرم نیس . ...

اشتباه گرفتی عزیزم‌نظرت محترمه من این تاپیک زدم Nad404و اشانت جواب نظرتانودادن نظرای اونام محترمه ممنون بابت نظراتون خیلی متشکرم خداخیرتون بده🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قبول نیس میگن مثل مرغی میمونیم ک سرشو میبره پاین دونشو میخوره و بلن میکنه قورت میده.....

عزیزم قبوله. از باب تکلیفی که خدا مقرر کرده قبوله.

وقتی وضو و قرائت و ارکان نماز همه رعایت بشن ما تکلیفمون رو انجام دادیم و بابتش بازخواست نمیشیم. 

حالا وقتی حضور قلب کم بشه یا اصلا نباشه از برکات و آثار نماز در دنیا و آخرت شاید محروم بشیم.. البته شاید... چون خداوند رحمان و رحیمه و نمیشه تصور کرد چقدر قراره به ما لطف کنه 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم