2777
2789
عنوان

كيك پز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 34 پست
یعنی نپخته بوده؟؟ یا اردش زیاد بوده؟ خیلی پف کرد ولی بوی شدید ارد میداد دشتور پخت شما چیه با ماست؟ ...

بذار قشنگ طلایی بشه روی کیکت

من اول سفیده رو میزنم سفت بشه میذارمش یخچال

بعد زرده رو میزنم وانیل خواستی بزنی همین مرحله با زرده بزن. کرم رنگ که شد شکر بزن. باز هم بزن دوباره کرمی بشه. بعد ماست و روغن بریز. همه ی اینا با همزن. بعد همزن رو بذار با قاشق کم کم آرد بریز هم بزن. کارت تموم شد سفیده رو بریز توی سه مرحله آروم هم بزن.تموم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
یعنی نپخته بوده؟؟ یا اردش زیاد بوده؟ خیلی پف کرد ولی بوی شدید ارد میداد دشتور پخت شما چیه با ماست؟ ...

آرد دولیوان میخواد. ماست یه لیوان

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار قشنگ طلایی بشه روی کیکت من اول سفیده رو میزنم سفت بشه میذارمش یخچال بعد زرده رو میزنم وانیل خ ...

ها یادم رفت قبلش آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم

مرسی عزیزم تخم مرغ چنتا میخواد؟

چهارتا