2777
2789
عنوان

كيك پز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 34 پست
سه تا تخم مرغ با شكر و وانيل شكري نصف قاشق ٥ دقيقه با همزن برقي بعدم دو ليوان آرد و يه نصف قاشق بكين ...

خب منم مثل شما میپزم ولی به جای وانیل شکری وانیل ساده میریزم شاید مارک وانیلتو عوض کنی درست بشه 

کیکتو با شیر درست میکنی یا ماست؟ 

باید خوب خوب هم بزنی تا کف کنه 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه تا تخم مرغ با شكر و وانيل شكري نصف قاشق ٥ دقيقه با همزن برقي بعدم دو ليوان آرد و يه نصف قاشق بكين ...

به تخم مرغت علاوه بروانیل هل بزن

و یکم دارچین پودرش  یکمم زعفرون اب شده

اصلا بو تخم مرع نمیگیره و بوی دارچین و زعفرون هم کیکت نداره  امتحان کن 

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘

سفیده و زرده رو جدا کن سفید رو انقد بزن پفکی شه بزار یخچال بقیه موادو که قاطی کردی آخر از همه سفیده رو مخلوط کن با قاشق تو یه جهت هم بزن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خب منم مثل شما میپزم ولی به جای وانیل شکری وانیل ساده میریزم شاید مارک وانیلتو عوض کنی درست بشه  ...

شير

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
ماست کم نمیریزی؟

يك ليوان شير ميريزم

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
يك ليوان شير ميريزم

یه بار با ماست امتحان کن ببین بازم بو میده. ماست بوی تخم مرغ رو میگیره

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

من به شخصه توی کیکم نه وانیل نه هیچ طعم دهنده ی دیگه ای اضافه نمیکنم ولی بو هم نمیگیره. بیشترش بخاطر ماسته

ماست بوی تخم مرغ رو میگیره. همون کاری که برای ته چین میکنه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
از من باماست پختم بوی ارد میداد خیلی دلیلش چی بوده؟؟

نپخته عزیزم. بخاطر ماست نیست