2777
2789
عنوان

شیرینی پفکی

353 بازدید | 31 پست

#شیرینی_پفکی_گردویی

آرد 3 قاشق غذاخوری

شکر 250 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 5 عدد بزرگ

مغز گردو خرد شده 250 گرم

ابتدا زرده ها را در دمای محیط قرار دهید تا سرد نباشد سپس با هم زن کمی بزنید تا مخلوط شوند بعد از آن شکر را اضافه کرده با هم زن بزنید وانیل و آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با هم زن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود در آخر گردو را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد با قاشق روی آن با فاصله قرار میدهیم. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 220 درجه که از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم سپس سینی را از فر خارج کرده و 1 ساعت صبر میکنیم تا خنک شود و بعد از کاغذ جدا میکنیم. این شیرینی را میتوان با پودر کاکائو هم درست کرد. میتوان از شکلات چیپسی و کشمش هم استفاده  کنید😍😍

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم اون تسترم بیشتر تو صد و پنجاه میزارم

اهان مرسی من یه سری درست کردم اماسوخت همه زحمتم به فنا رفت

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
اهان مرسی من یه سری درست کردم اماسوخت همه زحمتم به فنا رفت

خوب بستگی ب  تسترت داره ک تو درجه چند کیکت یا شیرینیت خوب میشه مثلاً من تو صد و پنجاه دیگ قشنگ میپزه

ارد گندم با ارد شیرینی پزی فرق داره؟

بعضی و قنا من از آرد گندم هم درست میکنم ولی خوب فک نکنم خوب در بیاد آرد برنج میشه درست کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز