2789
عنوان

اسید فولیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره مصرف زیاد اسید فولیک خطرناک. مگه اینکه تالاسمی داشته باشی

مرسی عزیزم من هی میخوردم خسته شدم خدا خیرت بده

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ادامه بده.باردارم بشی باید استفاده کنی.بعد زایمانم باید همچنان استفاده کنی و اینو بدون هیچ ضرری ندار ...

چرا اطلاعات غلط میدین. مصرف اسید فولیک خطر ناک گاهی باعث پیش فعالی میشه. باردار نباشی به کلیه آسیب میزنه

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم
شمام فقط فولیک اسید خوردی؟؟؟؟ ویتامین چی؟؟؟

بله.قبل بارداری ازمایش دادم ک بدنم ویتامین کم نداشت.فقط اسیدفولیک خوردم.روز اولم ک پری میشدم هرروز یدونه قرص اهن میخوردم تا ده روز بجای اسید فولیک.بعد بارداری هم ک دیگه اهن نخوردم.فقط اسید فولیک.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چرا اطلاعات غلط میدین. مصرف اسید فولیک خطر ناک گاهی باعث پیش فعالی میشه. باردار نباشی به کلیه آسیب م ...

کجاش غلطه

سه تا دکتر به من همینو گفته

در هر صورت مصرف فولیک اسید احتمال بیش فعالی داره 

فقط احتماله ها ، تایید نشده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم اگه ۱ داری عکسشو میزاری؟ هم دکتر هم بهداشت ب من ۵ دادن

هیچ فرقی نداره جلداشون باهم خود قرص هم شبیه همن 

نه من تالاسمی مینورم ۵ میخورم 

واقعا چرا ۵ دادن بهت !

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
۵ دوزش کمتره فکر کنم ۵ میکرون همچین چیزی یبار حساب کردم ۵ از ۱ کمتره 

اهان.نمیدونستم.اخه زیادیشم ضرر داره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دکتر به من ۵ داده کم خونی تالاسمی هم ندارم ۵ دوزش کمتره 

نه ۵ بیشتره

لابد طبق آزمایشاتون ۵ مناسب دیده 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
هیچ فرقی نداره جلداشون باهم خود قرص هم شبیه همن  نه من تالاسمی مینورم ۵ میخورم  واقعا چر ...

من یبار محاسبه کردم ۵ دوزش کمتر میشه تا ۱ حالا شاید مال من ۰/۵ باشه باید برم نگاش کنم مطمعن نیستم

سرنوشت بد نوشت ...