2789
عنوان

اسید فولیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 53 پست
اگ اشتباه گفته باشی میام پول ویزیتو از تو میگیرما😂😂😂😂

پول ویزیت به کنار تو این وضعیت اصلا چیز مهمی نیست که بخاطرش بری دکتر 

فعلا همونی که خودش گفته رو استفاده کن تا بعدش که لازم شد بری ازش سوال کن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته منم شنیدم ۳ ماه قبل و بعد بارداری میخورن

والا من خودم چون مشکل کم خونی حاد داشتم سه ماه زیر نظر دکتر بودم. فوق تخصص خون شناسی بودن. منو منع کردن گفت سه ماه بخور 

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم
ایشالله نی نیت بسلامتی دنیا بیاد گلم🌹😍😍

مرسی عزیزمممم😘😘😘

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
پول ویزیت به کنار تو این وضعیت اصلا چیز مهمی نیست که بخاطرش بری دکتر  فعلا همونی که خودش گفته ...

نه خودم باید برم دکتر کار دیگه ایم دارم خواستم پول ویزیتو گردن تو بندازم😂😂 شوخی کردم خواهر😘😘😘

سرنوشت بد نوشت ...
هیچ فرقی نداره جلداشون باهم خود قرص هم شبیه همن  نه من تالاسمی مینورم ۵ میخورم  واقعا چر ...

یعنی الان ک من هیچ مشکلی ندارم باید چند میخوردم 🥺🥺🥺🥺 نقص عضو نشم دوماه پنج خوردم 🥺🤪

🧿
اسی من مینورم سالهاست ۵ میخورم و اینو میدونم که ۵ ققط و فقط برای تالاسمی مینوره 

خب من الان دوماهه پنج خوردم چی میشه، من کاملا سالم‌ و مشکل خونی و اینا و کم خونی و این داستان‌ها رو ندارم تو ازمایشاتم‌ 

🧿
خب من الان دوماهه پنج خوردم چی میشه، من کاملا سالم‌ و مشکل خونی و اینا و کم خونی و این داستان‌ها رو ...

چیزی نمیشع ولی نباید ۵ بخوری دیگه

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒