2777
2789
عنوان

لوازم خونه

206 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تازه ازدواج کردم اما مامانم هروقت پول بیاد دستش برام وسیله می‌خره موقع جهیزیه خریدن فقط چیزایی ک صد در صد لازمم میشد خریدم ک بتونم جنس خوب بخرم حالا الان میخوام یه وسیله برقی بخرم به نظرتون بین ماشین ظرف شویی رو میزی.. بخار شور.. سرویس چینی یا طلا کدوم رو بخرم و اینم بگم ظروف ارکوپال دارم به اندازه کافی 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بهم ربطی نداشتن ولی همون طلا

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین ظرفشویی رومیزی زیاد کاربرد نداره

۱۴ نفره بگیر که شستشوی نیم طبقه داره برای وقتی که ظرف کمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه ظرف به اندازه داری که هیچی اگر نه سرویس چینی اگرم داری طلا بخر.. بخارشور اصلا استفاده نمیشه اونقد ظرف شوییم واجب نیست واسه دو نفر ادم اول زندگی اینارو میگم چون خودمم دارم جهاز میخرم پولو اضافه اومده طلا بخر 

Life is too short to not enjoy
یعنی وسیله خونه نخرم؟ 

ماشین ظرفشویی رو میزی بیخوده

اکروپالم ک میگی زیاد داری

وگرنه میگفتم چینی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اگه ظرف به اندازه داری که هیچی اگر نه سرویس چینی اگرم داری طلا بخر.. بخارشور اصلا استفاده نمیشه اونق ...

آخه من دانشجوام گفتم یه رومیزی بگیم ک کارم راحت باشه

آخه من دانشجوام گفتم یه رومیزی بگیم ک کارم راحت باشه

بابا مگه چقدر ظرف میخواید تولید کنید😂 من که تو همین نامزدی ام عادتش دادم حتی میاد خونه مامانم بعد غذا من نباید تنها وایسم دم ظرف شویی توام عادتش بده از اول کمکت کنه دگ دوتا بشقابو ی قابلمه ک چیزی نیس البته اگر ملاحظات مالی نداری هرچی میخوای بخراااا😂

Life is too short to not enjoy
بابا مگه چقدر ظرف میخواید تولید کنید😂 من که تو همین نامزدی ام عادتش دادم حتی میاد خونه مامانم بعد غ ...

اون هم سرکاره وگرنه کمک میده... من خودم موقع آشپزی خیییییلی ظرف کثیف میکنم