2777
2789
عنوان

آشپزی

131 بازدید | 12 پست

بچه ها هر کی میخواد ی غذای خوشمزه درس کنه از من بپرسه رازشو میگم من استاد این غذا ها هستم خورشت قیمه . قورمه سبزی عالی . ماکارانی . اش رشته . شیوید پلو . فرنی ماه رمضون . ساندویج سوسیس سیب زمینی . کوکو سبزی . کتلت. جوجه کباب با برنج . و .... هر کی سوالی داشت در خدمتم 😊😉

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

سبزی تو ماکارانی چی بریزی خوشمزست 

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساندویچ سویس وسیب زمینی رو توضیح میدی؟

بله عزیزم من اول سیب زمینی رو میزارم اپز بشه بعد پوستشو میکنم و خورد میکنم له نمیکنم ها خوردش میکنم ب اندازه مناسب بعد سوسیس رو ریز خورد میکنم و سرخ میکنم تو تابه بعد سرخ کردن سیب زمینی رو اضافه میکنم بهش کمی زردچوبه میزنم نوک قاشق بعد فلفل سیاه و ادویه مهم این ساندویج ادویه کاری هستش بهش اضافه کن بعد پیاز سرخ شده اضافه میکنم و در آخر پنیر پیتزا بعد مخلوط میکنم پنیرم ک آب شد امادس فقط ادویه کاری رو ب مقدار مناسب بزن ک طعمش معلوم باشه خیلی مهمه 

بله عزیزم من اول سیب زمینی رو میزارم اپز بشه بعد پوستشو میکنم و خورد میکنم له نمیکنم ها خوردش میکنم ...

مرسی .حتما امتحانش میکنم

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
مرسی .حتما امتحانش میکنم

حتما امتحان کن عالی میشه بخدا من دیروز درس کرده بودم هر کی خورده عاشقش شده 

لطف کن قورمه سبزی رو هم بگو واینکع چه سبزی هایی توش میریزی؟

عزیزم من تو قورمه سبزی همون سبزی ک همه میریزن میریزم چیز خاصی نداره فقط رازش اینه ک من زیاد میزارم بپزه و همه عاشق قورمه سبزیم هستن سبزی رو سرخ میکنم کامل و بعد گوشتمواضافه میکنم و ی نوک قاشق رب هم میزنم میتونی رب بزنی یا نزنی فرقی نمیکنه من میزنم بعد بهش ادویه اضافه میکنم آب شو میریزم میزارم ک جوش بیاد بعد ک جون آمد درشو میزارم من ۱۲ میزارم تا ساعت ۶ عصر ی ۳ ساعت بعد هم بهش پیاز سرخ شده مو اضافه میکنم و لیمو عمانی مو اضافه میکنم و میزارم ۳ ساعت دیگه هم بجوشه بهش عصاره مرغ هم میزنم بعد من لوبیام پخته هستش در آخر میریزم داخلش خورشتم 

عزیزم من لیمو هامو از قبل ی ۲ ساعت خیس میکنم تلخیش بره با چنگال ی دو تا خراش ایجاد میکنم میزارم تو آب داغ و میزارم سر سماورم تا تلخیش گرفته بشه سبزی تم زیاد سرخ کن جوری ک روغنش بیاد روش مواظب باش نسوزه عصاره مرغ حتما بزن رب هم خوبه بزنی ی مقدار 

سبزی تو ماکارانی چی بریزی خوشمزست

میتونی جعفری و سیر رنده شده بزنی اینم خوشمزه میکنه یا ریحان