تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خدایی دستپختم عالیه..ولی همیشه میگه زن هرچقدم ک غذاش بد باشه نباید مرد بهش چیزی بگه مخصوصا جلو بقیه...چون هرچی باشه ب پاش زحمت کشیده...همسر من اگر چیزی بد باشه هر چیزی در اوج مهربونی و ارامی بهم تذکر میده و منم درستش میکنم...میگه جلو خودم چند بار خراب کنی بهتره تا برا ۲۰ نفر مهمون غذا خراب بشه
کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤
من وقتی عقد بودم ارایش میکردم براش وقتی تنها بودیم بهم میگفت که کی اینجا بوده کجا بودی به شوخی ولی من خیلی ناراحت میشدم هیچ توجهیم نمیکرد ...منم تو خونه بع بدترین نوع میگردم تا حالش بیاد جا
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب