2777
2789
عنوان

کم شدن شیر مادر

820 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام یه کمک میخوام من بخاطر زردی پسرم دکتر گفت ۴۸ ساعت شیرتو قطع کن امشب ساعت ۸ میشد ۴۸ ساعت ولی من از ظهر شیر دادم به بچم شیرم دیگه رگ نمیکنه سیته هام شل شدن فشار میدم شیر میاد اما مثل سابق نیست کم شده پسرم خیلی مک میزنه دارم از استرس میمیرم قطره افزا ام دوبار خوردم لیدی میلم دو بار خوردم کسی بوده اینطوری شه ؟درست شده؟ 

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم وقتی بچه م نوزاد بود خود به خود چند بار شیرم خیلی کم شد درحدی که بچه گرسنه میموند بااینکه در حالت عادی رگ میکرد و خیلی شیرم زیاد بود.نگران نباش راه میفته باز

ماکارونی و شیر عسل و ابگوشت خیلی حوبه بخور حتما.اگا بچه تون دختره رازیانه ام خوبه.استرس نداشته باش خوب میشه میک بزنه

چای فراوان بخور با کاهو هرچی میک بزنه شیریت بیشتر میشه نترس 

مطمئنی بخدا اشکم دراومده خیلی میترسم دلم میخواد شیر خودمو بخوره چون شیر خشکم خوب نمیخوره شیر خودمو میخوره همش دارم میگم خدایا غلط کردم 

باید اینجور مواقع شیرتو بدوشی. نگران نباش مایعات گرم. رازیانه. بادیان. سوپ مرغ. کاچی.

اینارو بخور خوبم استراحت کن. دوش آبگرمم خوبه. زیاد میشه ایشالا.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم وقتی بچه م نوزاد بود خود به خود چند بار شیرم خیلی کم شد درحدی که بچه گرسنه میموند بااینکه در حال ...

پسره بچه ام اینکه دیگه رگ نمیکنه سینه هام شل شدن اعصابمو خورد میکنه شیرمو همش دوشیدم لباسام همش خیس میشد تو این دو روز ک شیر ندادم اما الان از ظهر یهو کم شده شیرم 

مطمئنی بخدا اشکم دراومده خیلی میترسم دلم میخواد شیر خودمو بخوره چون شیر خشکم خوب نمیخوره شیر خودمو م ...

نترس بابا منم هزار بار اینجوری شدم هندوانه بخور چیزایی که مایعاته سینه ااتو بشور صلوات بفرست 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

[QUOTE=132592476]نترس بابا منم هزار بار اینجوری شدم هندوانه بخور چیزایی که مایعاته سینه ااتو بشور صلوات بفرست [/QUOهمش دارم ذکر میگم کارم شده گریه 

شما ۴۸ساعت بوده من ۱۵روز بهش شیرندادم الان اصلا مثل قدیما نیس دیگه بهش کمکی میدم

دلم میخواد شیر خودمو بخوره نمیخوام کم بشه شیرم .شیرم خیلی زیاد بود موندم چرا ابنطوری شد

[QUOTE=132592476]نترس بابا منم هزار بار اینجوری شدم هندوانه بخور چیزایی که مایعاته سینه ااتو بشور صل ...

گریه نکن کیفیت شیرت پایین میاد عوضش روحیه داشته باش نترس 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش