2777
2789

مبارکه مثبته خوش ب حالت ایشالا منم این ماه این صحنه رو واسه خودم ببینم چند وقت اقدام بودی

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه مثبته خوش ب حالت ایشالا منم این ماه این صحنه رو واسه خودم ببینم چند وقت اقدام بودی

توروخدا یعنی مامان شدم خیلی گریه کردم😢5 ماهه

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت
توروخدا یعنی مامان شدم خیلی گریه کردم😢5 ماهه

اره دیگه عزیزم اگه دارویی مصرف نکردی و همون لحظه خط دوم افتاده باشه بهت قول میدم که بارداری صد درصد خوش به حالت کی میشه منم عکس بیبی چک مثبتمو بزارم و همه بهم تبریک بگن ای خدا صدای منم بشنو منم بچه می خام خداااااا

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
من دو روز بعد از موعدم بتام ۷۶ بود یک هفته بعد دوباره از دادم شده بود ۱۷۰ 

بچت پسر بود عزیزم؟

عزیزم چه علائمی داری؟ منم سه روز مونده به موعدم ولی هیچ علائمی ندارم شما سینه درد تهوع ترشح داری؟

نه سینه درد  ندارم فقط کمر درد و ترشح،خیلی ام بی اشتهام ،دور نافمم خیلی درد میکنه

نه سینه درد  ندارم فقط کمر درد و ترشح،خیلی ام بی اشتهام ،دور نافمم خیلی درد میکنه

منم سینه درد ندارم فقط ترشح دارم و پادرد انشالله که جفتمون مثبتیم البته من هنوز بی بی نزدم اخه علائم خاصی ندارم

منم سینه درد ندارم فقط ترشح دارم و پادرد انشالله که جفتمون مثبتیم البته من هنوز بی بی نزدم اخه علائم ...

اره منم خیلی پادرد دارم،موعدت کیه؟