2777
2789
عنوان

بچه دار شدن در دوران دانشجویی......

848 بازدید | 43 پست

سلام خانوما من دانشجوی ترم سوم پیام نور هستم و ۲۲ سالمه ...متاهل یک سال و نیمه که ازدواج کردم  و همسرم ۳۴ سالشه و در یک شرکت خصوصی به صورت قراردادی مشغول به کار با حقوق نزدیک ۳/۵

ساکن تهران😊 مستاجر ولی احتمالن تا سال بعد بتونیم در کرج خونه بخریم...اگر هم نتونیم میتونیم رهن خوبی بدیم

ماشین هم‌ داریم 

خانواده ی من و همسرم شهرستان هستند و من اینجا فقط یک خواهر دارم..که جاری هم هستیم

مشکل تنبلی خفیف تخمدان دارم و به یک دکتر بسیار خوب مراجعه کردم گفتن ترجیح ما اینه که قبل از شدید شدنش باردار بشید....

خواهرم هم همین مشکل رو از نوع شدید دارن و متاسفانه تا الان باردار نشدن😔😔😔 به همین خاطر خانواده ی خودم اصرار دارن زود بچه دار بشم.....

همسرم هم متاسفانه مشکل جهش کم اسپرم دارن

ولی میتونیم بچه دار بشیم البته بهمن ماه بادار شدم و سقط کردم ...رشد بچه متوقف و سقط شد...

و من بسیار زیاد به کار خارج از منزل و مستقل شدن علاقه دارم و با این شرط ازدواج کردم و اصلن حتی ۱ درصد به کار نکردن فکر نمیکنم...همسرم هم در درس خوندن و هم کار بسیار مشوق من هستن...

با همسرم تفاهم داریم و مشکل خاصی نداریم و واقعن همو دوس داریم

همسرم ادم بسیار مسئولیت پذیری هستند و قول دادن مواقعی که خونه هستند حتمن کمک کنن و با شناختی که از ایشون دارم و علاقه ی شدیدشون به بچه مطمئنم‌کمک میکنن...

البته شرایط کاریشون کمی سخته و ساعت ۶ و ۷ میان منزل ....ولی تصمیم گیری راجب بچه داری رو به من محول کردن..تا زمانی که خودم دلم بخواد بچه دار بشم

حالا پزشکم به من گفته از الان دوباره میتونم اقدام کنم که اونم  کم کم شاید یه ۶ ماهی طول بکشه و زمان ازدواجم برسه به ۲ سال

ولی من کمی دو دل هستم

۱.فکر میکنم بهتره بچه‌دار بشم و در دوران دانشجویی فرزندم رو بزرگ‌ کنم تا بعدن تموم شدن درسم بتونم برم سر کار با توجه به اینکه کمکی ندارم تا بعدن مواقب بچه باشه و من بتونم کار کنم مثلن مادرم.....چون دور هستن

۲.فکر میکنم سنم کمه و احساس میکنم‌ دوس دارم چن سالی با همسرم تنها باشم و به خودن برسم...

۳.فکر بالا رفتن سن همسرم و مشکل کم جفتمون در بارداری و ارزوی خانواده ام از یک طرف

واقعن موندم چیکار کنم لطفن کمکم کنید ممنون...

تعداد رای : 25
نظرسنجی
بله
21
84%
خیر
4
16%
پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇

سنت کم نیست 

یه سال و نیمم از ازدواجت میگذره

شرایط مالیتونم خوبه از نظر من خیلیم خوبه بچه دار بشید

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

عزیزم حتما اون دکتر درست میگه...منم کیست دارم و تحت نظرم..ب همسرم میگم حداقل بیا اقدام کنیم ..ولی فعلا راضی نیست...۸ماهه ازدواج کردم ولی واقعا میترسم ک بچه دار نشم...خیلی ترس بدی توی وجودمه

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما اون دکتر درست میگه...منم کیست دارم و تحت نظرم..ب همسرم میگم حداقل بیا اقدام کنیم ..ولی فع ...

چند سالتونه

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

متاسفانه معلوم نیس چی در انتظاره ،اگه در کل تصمیم داری بچه دار شی در نهایت ،همین الان بهتره اقدام کنی عزیزم 

خداکمکتون کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من مخالف زور بچه آوردن هستم ،ولی شما شرایط ت خاصه ،بیار ،خواهرت که جاریت هم هست کمکت میکنه برای نگه ...

بله ایشون همیشه میگه کمکت میکنم مخصوصن مواقعی که امتحان و ...داری

کمی هم که بزرگ بشه میتونم‌بزارم مهد کودک مثلن تا زمانی که فوق لیسانس بگیرم حداقل ۴ یا ۵ سالش میشه

پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇
بله ایشون همیشه میگه کمکت میکنم مخصوصن مواقعی که امتحان و ...داری کمی هم که بزرگ بشه میتونم‌بزارم م ...

یه سوال بیربط ،الان چی میخونی؟

یه سوال بیربط ،الان چی میخونی؟

من مدیریت بازرگانی

ولی در اینده برای کار مشکلی ندارم

چون میتونم در خیلی زمینه ها کار کنم حتی اگه کار خیلی بزرگی نباشه...

جاهایی دیگه زیاد دارم که بتونم کار کنم...مشکلی در این‌باره ندارم....

خانومایی که نه رو میزنید میشه دلیلتونو بگید

من مشکلم فقط خودمم که به نظرم سنم‌ کمه

و چون کاملا اگاهم مشکلات و مسئولیت بچه چیه

میترسم و دلم میخواد بیشتر تنها و فارغ از مسئولیت باشم

با توجه به اینکه برادر هام خودم شاهد و کمک مادرم بودم در بزرگ‌کردنشون کمی تجربه دارم....و کلن‌ادمی هستم که میدونم از همه چیزم حتی جونم به خاطر بچه ی مردم میگزرم چه برسه‌به بچه ی خودم....

من مدیریت بازرگانی ولی در اینده برای کار مشکلی ندارم چون میتونم در خیلی زمینه ها کار کنم حتی اگه ک ...

چه خوب من۱۱سال پیش جهانگردی خوندم و مشهدم تقریبا موقعیتای کاری خوبی داشتم،جسارت نباشه اما چون باید یکم راحت باشی منم محجبه و حساس ،نرفتم دنبالشون،اما الان مث چی پشیمونم 😫

امیدوارم که موفق شی و یه فرزند خوب خدا بهتون بده

۵ساله ازدواج کردم و بچه ندارم حس میکنم باید تو عقد باردار میشدم😂😂😂😔اشتباه کردم واقعا

چه خوب من۱۱سال پیش جهانگردی خوندم و مشهدم تقریبا موقعیتای کاری خوبی داشتم،جسارت نباشه اما چون باید ی ...

ممنونم از راهنماییت گلم

خدا بهت ببخشه انشالله