2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد

122 بازدید | 22 پست

دوستان برای سوپرایز تولد یکی از دوستام که تو این شرایط نمیشه خونه بگیریم

میخوایم کافی شاپ یکی از دوستام بگیریم

اگه تجربه سوپرایز دارید کمکم کنید 

به اضافه اینکه میخوام غذا ها و خوراکی ها راحت و حسابی فست فودی باشه چون نمیتونیم تو خونه تدارک ببینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی به من بگه وقتی از یکی دورم و از کارت به کارت پول و اینام متنفره و شاید نتونه تا چندماه دیگه ام ب ...

بهش بگو ایشالا بعد کرونا کادو تولدتو میدم و اینا.توضیح بدا بهش شرایطو😅

تو این شرایط چه دل خوشی دارین؟کافیشاپ و خونه چ فرقی داره؟مثلا تو کافیشاپ ادم کرونا نمیگیره؟

چه ربطی به دلخوشی داره وقتی دوستیه که برای هممون کارای زیادی کرده باید براش جبرا کنیم

بعدم نپ سیدم تولد بگیرم یا نه 

سوال دیگه ای کردم جوابی نداری لازم نیست تو ذوق زنی کنی 

تو بمون تو خونه به افسردگیت ادامه بده

کافی شاپ ها باید تعطیل باشنا جزو مشاغل پرخطرن!

با دقت خونده باشید عرض کردم کافی شاپ یکی از دوستامه یعنی در رو باز میکنه ما میریم تو و در رو میبنده 

قطعا تو این شرایط کسی قبول نمیکنه بریم خونش 

این هم که گفتم کافی شاپه خواستم بدونید امکانات خونه رو برای اماده کردن غذا نداریم

مثلا چه چیزی که زود اماده شه خیلی نیازی به پخت و پز نباشه پیشنهاد میدین

سالاد ماکارانی 

با دسر البته برای تولد یا سوپرایز دوستانه زیادرو شام تمرکز نمیکنن چون کیک هسته سعی کن بیشتر رو دسر باشی یا اصلا چوب میوه بگیر پفکو چیپسو بزن بهش چیز شیکی میشه

چه ربطی به دلخوشی داره وقتی دوستیه که برای هممون کارای زیادی کرده باید براش جبرا کنیم بعدم نپ سیدم ...

راست میگید دلخوشی نیس بی فرهنگی محضه تو این شرایط بحرانی ب فکر جبران برای دوستاتون باشید.هر چند شما در حق دوستت لطف نمیکنی داری بهش خیانت میکنی تو این اوضاع حتی بخاد ۵ نفر دور هم جمع بشه.این موضوع اصلا چیز شخصی نیست ک بگی ب من یا کس دیگ ربطی نداره.تا وقتی ادمایی مثل شما باشن بساط این ویروس کنده نمیشه.اره الان کل دنیا تو افسردگین لابد🤦‍♀️متاسفم واس افکارت.خداروشکر انقدری تو قرنطینه واس خودم برنامه ریزی واس ورزش و کتاب و فیلم ودرسم کردم ک افسردگی نمیگیرم.حتی اگ ادم افسردگیم بگیره بهتر ازین حجم از بیفرهنگیه شماس.تو کل دنیام این حرفو ب هر کی بزنی شما رو بی فرهنگ و بی مسئولیت تلقی میکنه.دیگه ام ریپلایم نکن.بای.