2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بادوم خاکی استفاده کن تا جنین ات وزن بگیره نه زیاد اگه میخای طبیعی بیاری چون اذیت میشی اگه خودتو ...

من اشتهام کلا خوبه ولی میخوام بچه ام تپل باشه دخترم سه کیلو به دنیا اومد ولی بعدش لاغر شد

اصلا بفکر تپل شدن جنین نباش،چیزی بخور که بدنشو و استخوناشو قوی کنه و رنگ پوستش شفاف باشه. من دخترمو هرکی روز زایمان میدید دهنش باز میموند پوستش مثه شیشه شفافو سفید بود .بسکه سرش پسته و اناناس و موز خوردم. ماه اخرم روزی یه بطری شیر و بادوم میخوردم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اصلا بفکر تپل شدن جنین نباش،چیزی بخور که بدنشو و استخوناشو قوی کنه و رنگ پوستش شفاف باشه. من دخترمو ...

من الان هر شب باید دو لیوان شیر بخورم میوه هم همه چی میخورم گوشت قرمز هم زیاد میخورم ولی خواستم بدونم چه چیزی بیشتر سر وزن دهی تاثیر داره

من الان هر شب باید دو لیوان شیر بخورم میوه هم همه چی میخورم گوشت قرمز هم زیاد میخورم ولی خواستم بدون ...

تپل شدن بچه هم زنتیکیه معمولا، من دخترم تخمین دکتر براش ۳۵۰۰ بود ، کلا همه بچه های خالم و مامانم همینه وزنشون.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

راستی استاتر تو نت سرچ کن تو چه ماه بارداری چی بخوری، مثلا اناناس ماههای اول عالیه. شیر و بادوم ماهای اخر بهتره. پسته از روز اول تا اخر. اینم خیلی مهمه.

گوشت قرمز بچه رو تپل میکنه

راستی استاتر تو نت سرچ کن تو چه ماه بارداری چی بخوری، مثلا اناناس ماههای اول عالیه. شیر و بادوم ماها ...

چقدر اطلاعات ضد و نقیض

اناناس سقط میاره

پسته گردش خون بالا میبره سه ماه اول ممنوعه

بادوم از اول خوبه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم