2777
2789
عنوان

خواب دیدم

68 بازدید | 11 پست

دیشب خواب دیدم با یکی از دوستام دختر رفتیم از ی باغی رد شدیمم بعدد ب ی زمین کشاورزی رسیدیم ی سگ بوود اونجا جلومون واق واق میکرد ب هر سراطی بود سگ رو رد کردیم ب ی پل رسیدیم 

زیر پل اب رد میشد ی ماهییی بود نمیدونم مار بودد ولی خیلییی بزرگ بود خیلییی سیاه سیاهم بود بعد ما با خوشحالی نگاش میکردیم بعد شروع کردیم ب عکس گرفتن هی میرفتیم جلوتر ی جای دیگه دیدیم ک خیلی قشنگ بود ما شروع کردیم عکس گزقتن از خودمون ک ی مرد اومد دعوامون کرد گفت از اینجا برین ما نگاه کردیم دیدیم هوا تاریککه 😔چراغ قوه گوشی و روشن کردم ک از روی پل ک زیرش ی مار سیاه رد شده بود ردبشمم که دیگه اصلااا جلوم معلوم نبود همه حا تاریک بود وهم و حشت کرفته بود منوو ـــ

ببخشید طولانی شد ولی تو رو خدا ج بدین خیلی ترسیدم😔 هر کی میدونه تعبیرش چیه بگه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بده سگ دشمنه البته خودتم مقصری سربسرکسی نزارکه اون دشمنت مثل سگ بهت حمله نکنه ماردشمن موزی وقویتری هرچندزیرپل بوده خوابت میخوادهوشیارت کنه دوتادشمن داری ازشون کناره بگیرصدقه هم بده

کاری نکن قرض داربشی مارقرض هم هست چیزی نخرکه ازپس پولش برنمیای

وای این روزا خیلی تو قرضم خیلیییی گیرم نمیشه پولش و بدمممم 😭بدبختی یکی دوتا تیست که..

مطلقه هم هستمم هیچکس کمک خرجم نیست دارم دیوونه میشم

وای این روزا خیلی تو قرضم خیلیییی گیرم نمیشه پولش و بدمممم 😭بدبختی یکی دوتا تیست که.. مطلقه هم هست ...

خدابزرگه قناعت کن ازخرجات کم کن باقناعت پشیمون نمیشی هرشب سوره واقعه بخون پول میاددستت روزاسوره ذاریات بخون براروزی مجربه من دوتاشوامتحان کردم