2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا بیشتر عصبیبشی

ب

خاطر ناراحتی هایی که پیش میاد چون خجالتی ام نمیتونم مستقیم جوابشون رو بدم همش تو ذهنم دارم با خودم حرف میزنم عصبانی می شم الان چند وقته چشم چپم اینطور شده برا خودم سوال بود شک میکنم بخاطر همین باشه چون واقعا از لحاظ روحی داغونم 😔😔

ب خاطر ناراحتی هایی که پیش میاد چون خجالتی ام نمیتونم مستقیم جوابشون رو بدم همش تو ذهنم دارم با خ ...

منم داغون شدم ی پسر از فامیلامون میگفت میخاستمت بعد فهش خواهر و مادر دادبعش الان پیام داده دارم ازدواج میکنم

دروغ میگفت گفتم چرا دروغ میگ گفت خواهر.... مادر...گفت از اولم برام سرگرمی بودی گفت بود و بودت بر فرق ...

عزیزززم برا رفتن همچین آدمی باید خوشحال باشی نه ناراحت خدا دوست داشت که خیلی زود اینا رو فهمیدی 

عه منم دقیقا پلک چشم چپم یه هفته س میپره😲

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
عزیزززم برا رفتن همچین آدمی باید خوشحال باشی نه ناراحت خدا دوست داشت که خیلی زود اینا رو فهمیدی  ...

اره ی بار دیگه هم گول خوردم ازش ی بار به خاطر ی دختر اینجور فهشا داد بازم باهاش اشتی کردم این بار هم بخشیدمش اما دیروز این حرفا رو زد فهش داد و اما بلاکش کردم اما امروز گفت دارم ازدواج میکنم

از چیه

نمیدونم

من از اول عید روزای بدی داشتم چن روز بسیار عصبی بودم میگم شاید اثرات اون بوده چون هیچوخت اینطوری نشدم

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
اره ی بار دیگه هم گول خوردم ازش ی بار به خاطر ی دختر اینجور فهشا داد بازم باهاش اشتی کردم این بار هم ...

خدا دوست داشت که نذاشت باهاش ازدواج کنی ان‌شاالله یکی بهترشو نصیبت کنه 🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز