سلام...حتما بعد قطعی شدن ازمایش بیمارتون شماهم رفتین تست دادین؟تستش چجوریه؟منظور اینکه از سیتی ریتون گفتن مبتلا شدین یانه؟من میترسم کسایی که بیمارداری کردین وهیچیتون نشده بیاین یکم بمن دلداری بدین ...از اعضای خانوادم به یه کرونایی رسیدگی کرده ولی باماسک ودستکش
باور کن کیت ها و ازمایشاشون من چندین مورد شنیدم. غلط بوده. زده منفی. ولی طرف هنوز کرونا داشته.
ولی سلامتی همه ان شاالله.
استرس دادم اگه ببخشید
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب