2777
2789
عنوان

😔😔😔چقدر بد

168 بازدید | 13 پست

چقدر بده وقتی اقدام به بارداری کردی و بعد موعد پریودت دو روز عقب میوفته باخودت میگی یعنی این دفعه ممکنه باردار شده باشم همش پیش خودت میگی میشه این دو روز بشه ۲۰روز ولی دقیقا بعد۲روز عقب افتادن پریود میشی انگار دنیا رو سرت آوار میشه غصه ات بیشتر میشه ولی چه فایده.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر هیچ وقت عقب نمیاندازم همیشه جلو میاندازم 

آره خیلی بده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من بعد ۲۰ روزم پریود نمیشم باید باقرص پریود شم

بازتو خوبی ک😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

آخه الهی فدات شم ...اصلا بهش فک نکن ..من خودم یه تجربه ای دارم اگه به یه چیزی فک کنم خیلی از خواستم دور میشم ولی اگه بی خیال باشم خیلی زود به خواستم میرسم ...برات صلوات فرستادم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

برای من یروزم عقب نمیفتاد  جلو میفتادا یکی دوروز ولی عقب اصلا..اقدام کردم ب بارداری  ۱۰روز عقب افتاد مثل اسکولا بهمه خبر دادم باردارم...رفتم ازمابش گفت منفیه..گفتم ازمایشگاه اشتباه میکنه   بعد از دوروز باز شدم  خیای حالم گرفت شد   دیگه هم اقدام نکروم😔😔

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
یکسال و نه ماهه عروسی کردم ۷ماهه اقدام کردم 

خواهر منم اینجوری بود،هشت ماه بود اقدام میکردم ولی باز پریود میشد،آخرش دگ خداخواست و شد،ی دکتر برو وقت مفید واس اقدام رو بهت بگه

من بدبخت شد ماه هایی که  ۱۵ روزم عقب افتاد پریودم ولی باردار نبودم و پریود میشدم 

بعد چقد انتظار و بدبختی که باردار شدمم که هیچی به هیچی 😔😔

ان شاالله زودتر باردار بشی گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز