2777
2789
عنوان

خانوما داشتیم؟

144 بازدید | 18 پست

سلام خانومیا کسیو داشتیم ک با وزن ۱۰۰ باردار شده باشه و بچشم سالم ب دنیا بیاد؟؟؟میشه جوابمو بدین حیاطیه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
بله ، یه پسر خوشگل و مامانی ، 

وزنتون بالا بود؟؟سنتون چقدر بود؟؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسیم تو اطرافیانتون نمیشناسین؟؟؟

وزنتون بالا بود؟؟سنتون چقدر بود؟؟

من خودم خیر ، از اقوام همسرم بودن ، سنشون اگر اشتباه نکنم ۳۸ بود ، بارداری اولشون بود ، دو ماه اخر دیابت بارداری گرفتن ، البته ایشون ژنتیک دیابت رو داشتن پدرشون و عمه هاشون دیابت داشتن . 

سلام😊 

بله باردار شده بود اما خیلی سخت زایمان کرد بردنش مرکز استانشون و با کلی دردسر بچه اش دنیا اومد فشارش خیلی بالا بوده فکر کنم. اما خداروشکر هم خودش هم بچه سالم موندن

جاری خواهرم با ۱۱۵کیلو حامله شده الانم یه پسرخوشکل دنیا آورده 

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
بستگی داره، بعضیا وزن بالا هستن اما مشکل چربی و فشار و... ندارن و ی بارداری و زایمان خوب دارن. اما ی ...

من سنم پایینه ۲۰ سالمه خداروشکر هیچ مشکلیم از نظر قند وچربی و دیابت نداشتم ولی دوتا سقط رو داشتم تو سن پایینتر احتمالش هست بارداری سالمی رو ایندفعه تجربه کنم؟؟