m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 عنوان زایمان طبیعی 133 بازدید | 21 پست سلام دوستان من تو ۴۰ هفته ام اما دهانه رحم باز نشده هنوز چیکار کنم زودتر باز بشه راهنمایی کنید خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه 1399/01/26 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 پیاده روی اگه پیاده روی نکنی مثل من بیچاره میشی ۱روزکامل قبل اززایمان توبیمارستان بستری بودم ودرداشتم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 گلاب بخور تاثیر داره خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 پیاده روی اگه پیاده روی نکنی مثل من بیچاره میشی ۱روزکامل قبل اززایمان توبیمارستان بستر ... پیاده روی هم روزی نیم ساعت بیشتر نمیتونم خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 16170 پیاده روی کن روغن زیتون زیاد بخور از پله بالا پایین برو
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 پیاده روی کن روغن زیتون زیاد بخور از پله بالا پایین برو روغن زیتون برا چی خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
مامان۲کوچولو عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 863 تاثیر داره دکتر به من گفته بود از هفته ۳۵ بخورم دهانه رحم و گفت نرم میکنه واسه زایمانمنم ۴۰ هفته تموم شد زایمان کردمولی گفته بود یک قاشقمن شب خسته شده بودم و عصبانی بودم یه لیوان خوردم کیسه آب پاره شد😁
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 پیاده روی هم روزی نیم ساعت بیشتر نمیتونم کافیه اگه دکترت منع نکرده روی توپ بزرگا بشین وورزش کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 دکتر به من گفته بود از هفته ۳۵ بخورم دهانه رحم و گفت نرم میکنه واسه زایمان منم ۴۰ هفته تموم شد زایم ... خخخ دعا کنید منم زودتر زایمان کنم تا ۴۲ هفته نکشه خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
مامان۲کوچولو عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 863 البته در کنارش پیاده روی و پله هم خیلی خیلی میرفتمتو تابستون گرمم بود ۴ طبقه رو میرفتم بالا میومدم پاییندرد هیچی نداشتم من اصلا هیچی
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 کافیه اگه دکترت منع نکرده روی توپ بزرگا بشین وورزش کن باشه خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 برو پیش دکترت تا با دست باز کنه دهانه رحمت روکمی تحریک میکنن که خیلی کمک میکنهواسه من دو بار اینکارو کرد دکترم
مامان۲کوچولو عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 863 خخخ دعا کنید منم زودتر زایمان کنم تا ۴۲ هفته نکشه ان شاءالله عزیزم راحت و به وقتش زایمان میکنی
m1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1141 البته در کنارش پیاده روی و پله هم خیلی خیلی میرفتم تو تابستون گرمم بود ۴ طبقه رو میرفتم بالا میومدم ... من وسط پام و زیر شکمم گاهی وقتا تیر می کشه خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه