2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان شهریور امسال ۴ساله که عروسی کردم 

خداروشکر زندگیمم خوبه 

شوهرمم سربه راه و کاری و خوبه

دستمونم به دهنمون میرسه 

باهمم خوبیم

اما شوهرم هیچ جوره نمیذاره بچه دار بشیم

خیلی ناراحتم

من کسی بودم که برنامه ریزی میکردم شب عروسی باردار بشم

الان انگار افسرده شدم

زندگیم یکنواخت شده

دارم دیوونه میشم

😞😞😞

من الان شهریور امسال ۴ساله که عروسی کردم  خداروشکر زندگیمم خوبه  شوهرمم سربه راه و کاری ...

یکم از دو نفره بودن لذت ببریذ بچم میارید خو حق داره اول بسم الله بچه نمیشه ک پسره تازه زن برد یه عشقی بکن حامله بشس تا یکسال و‌خورده نمیتونه بیاد سمتت یکم فک کن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خب آره ولی برا خودشم داره دیر میشه الان ۳۳سالشه

اصن دیر نیس نگران نباش یکی دوسال باهم خوش باشید بعد توهرچیزی عحله نکن از هر دوره زندکیت لذت ببر اگ زودم بچه میاوردی ممکن بود مبگفتی من یکم از دو نفر بودن لذت نبردم از اول زندگی بچه داری و بی خابی کشیدم

اصن دیر نیس نگران نباش یکی دوسال باهم خوش باشید بعد توهرچیزی عحله نکن از هر دوره زندکیت لذت ببر اگ ز ...

آره درسته ولی خب شغله شوهرم جوریه که من از صبح تا شب تو خونه تنهام یکمم تعصبیه نمیذاره تنها جایی برم

آره درسته ولی خب شغله شوهرم جوریه که من از صبح تا شب تو خونه تنهام یکمم تعصبیه نمیذاره تنها جایی برم

اها پس ب خاطر بیکاری و حوصله ادم سر میره میگی خودتو مشغول کن ب هرکاری ک دوس داری برو باشگاه استخر یا کارای هنری

اها پس ب خاطر بیکاری و حوصله ادم سر میره میگی خودتو مشغول کن ب هرکاری ک دوس داری برو باشگاه استخر یا ...

میگم که نمیذاره جایی برم 

به خودم نگفته اما به مامانش اینا گفته هم خوشگله هم سنش پایینه میره بیرون میشینن زیرپاش🤨🤨

2825
2823
2791
2779
2792