2821
2789
عنوان

کادو زایمان

142 بازدید | 10 پست

سلام خانما

کیا تو این گرونیای یکی دو سال اخیر زایمان کردن؟

از شوهرتون کادو چی گرفتین؟

شوهرم میگه موبایل میخوای یا طلا؟

ولی به نظرم الان همه چیز خیلی گرونه انگار که ادم پولشو دور میندازه!!

شما فکر بهتری سراغ ندارید؟

البته نمیخوام بهش بگم کادو نمیخوام یا ازش پول بگیرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هیچی

چون دستش تنگه

ولی اگر هم داشت، پول نقد میگرفتم ازش

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

درسته همه چی گرونه ولی من توقع کادوی هرچند کوچیک داشتم که متاسفانه نگرفتم

فقط گل اورد برام. البته گلش ارزون نبود

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

ی سوال

شوهرتون خودش میگه کادو چی میخواین یا خودتون میگین برای زایمانم باید بهم کادو بدی؟؟😐

اخه شوهر من هیچی نمیگه یعنی شوهرای شما خودجوشن یا چی😑ب منم یاد بدید😐😁

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
ی سوال شوهرتون خودش میگه کادو چی میخواین یا خودتون میگین برای زایمانم باید بهم کادو بدی؟؟😐 اخه شو ...

حقیقت اینکه من شوهرم خیلی خوبه ولی اصلن اهل کادو.گرفتن و هدیه دادن نیست حتی سر عقد هم جز حلقه چیزی کادو نداد سالگرد ازدواج و ایناهم هیچی مگه اینکه یادش بندازم بگم برام کادو بگیر اگ یادش باشه دستش باشه میگیره اکثر اوقات هم میبردم دم عابربانک پول میریزه به حسابم میگه هر چی میخوای خودت بگیر ولی من اینجوری به دلم نمیشینه 

ایندفعه هم خودم چندین بار گفتم که حالا شده ملکه ذهنش میخواد بگیره

چیکار کنیم دیگه بین هزارتا خوبی این مشکلاتم داره