2777
2789

مایعات مرتب بده. هر چی دوس داره. اب هندونه . دخترم نوشابه دوس داشت من یکم نوشابه قاطی اب میکردم مزه میگرفت چند تا شیشه شیر پشت سر هم اب میخورد ب خاطر مزه ش. پاشویه رو به روش صحیح انجام بده اگه بلد نیستی سرچ کن یا بگو واست توضیح میدم.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدای نکرده کرونا نباشه 😭

میگن بچه ها نمیگرن ک... تماس بگیر با شماره هاشون. بپرس امار بچه ها چطور بوده انشالله چیزی نیس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
میگن بچه ها نمیگرن ک... تماس بگیر با شماره هاشون. بپرس امار بچه ها چطور بوده انشالله چیزی نیس

بیرون نمیرفتی چند روزه شوهرم 10 روزه شوهرم با مترو میره 

دختر منم هفته پیش ی روز  ظهر تب کرد دیدم لثه ش متورمه و سفید شده گفتم دندانش ه عصر بردیمش دکتر گف ی التهاب خفیف تو گلوشه

اومدم خونه آبمیوه و پاشویه و.... این کارارو کردم داروهاشم دادم 

روز بعد ترسیدم گفتم نکنه کرونا باشه

زنگ زدم 4030 شانسم اپراتور دانشجوی تخصصی دندانپزشکی کودکان بود

همه رو تعریف کردم بجز تورم لثه و نشانه های دندونش

دکتر گف هیچ علامت دیگ نداره خودتون و همسرتون علامتی ندارین چندتا سوال پرسید مربوط ب کرونا ک خب منفی بود جواباش

بعد گف لثه هاشو چک کن بچها بخاطر دندون تب میکنن گاهی و....

گفتم تو نت زده دندون در آوردن تب نداره خودشو معرفی کرد گف بستگی ب دندون و شرایط بچه داره

راهنمایی م کرد بعدم گف مسواک کنم دهنش رو التهاب کم میشه

تا عصر دوبار مسواک زدم کامل تیش قط شد

حالا شما اول دندونش رو چک کن بعد با 4030 تماس بگیر اگ دیدی تبش بیشتر از 38شدببرش پیش دکترش(تمام موارد بهداشتی رو رعایت کن ترجیخا دونفر باشید)

خیالت راحت میشه

تو این فاصله هم مرتبپاشویه ش کن

ببخش طولانی شد

واقعا ممنونم خدا حفظتون کنه 🙏🌺

خواهش میکنم عزیزم

اصلا استرس نگیر

پاشویه کن مرتب

موز هم بده بخوره (من ب دخترم دادم خوب بود)

سوپ و غذای ابکی بهش بده(مایعات زیاد بخوره ادرار زیاد کنه زودتر تبش میاد پایین)

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792