2777
2789

سلام عزیزم من سال ۹۰ چشمامو لیزیک کردم

البته ۲۰ سالم شده بود با شماره چشم بالا 

الان دیدم یکم تار شده

میگن برا اینکه زود عمل کردی باید میزاشتی شماره چشمت ثابت شه

بَرام هيچ حِسي شَبيعِ طُ نيست . .♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد موبایل استفاده میکنی؟یا مطالعه میکنی؟

منم بهمن چشام لازک کررردم منم همینطور گوشی مدام دستمه بعد اینکه پانسمان هم دراوردم داروهام مرتب مصرف نکردم الان صبا ک از خواب پا میشن چشاام تیر میکشهه و درد میکنه میشه یه کاسه خون 🤦‍♀️😢

اسم مستعارم که فرهنگیه بخاطر این گذاشتم که اقا من هرچی گذاشتم گف تکراریه و من چون رشتم مدیریت فرهنگیه😍گذاشتم فرهنگی 😂 بله من یه دختر فرهنگی هستم✋😍😂
سلام عزیزم من سال ۹۰ چشمامو لیزیک کردم البته ۲۰ سالم شده بود با شماره چشم بالا  الان دیدم یکم ...

وای منم ۲۰ سالمه عمل کردم ینی برمیگرده دکترم ک گف نه یه سالع ثابته برنمیگرده 

اسم مستعارم که فرهنگیه بخاطر این گذاشتم که اقا من هرچی گذاشتم گف تکراریه و من چون رشتم مدیریت فرهنگیه😍گذاشتم فرهنگی 😂 بله من یه دختر فرهنگی هستم✋😍😂
خب فک کنم بخاطر خشکی چشمه قطره اشک مصنوعی استفاده کن

اره باید بگیرم استفاده کنم دیک تموم شد تو این وضعیت نرفتم بگیرم 

وای منم ۲۰ سالمه عمل کردم ینی برمیگرده دکترم ک گف نه یه سالع ثابته برنمیگرده 

انشالله ک برنگرده شما قبل عمل کنترل کردی شماره چشماتو

ک تغییر میکنه منظورم بالا رفتن شماره چشممم

اره باید بگیرم استفاده کنم دیک تموم شد تو این وضعیت نرفتم بگیرم 

حتما قطره اشک مصنوعی بزن منم میزنمم اگ

استفاده نکنم دیدم تار تر میشه و چشمام درد میگیره

انشالله ک برنگرده شما قبل عمل کنترل کردی شماره چشماتو ک تغییر میکنه منظورم بالا رفتن شماره چشممم

اره دکتر ک میرفتم خودش میگف هررشیش ماه ک ثابته بهم گف بیا خودم عمل کنم برات پنج میلیون تو بیمارستان نور  اما من گذاشتم چند ماه بعد تو فورجه بین ترم رفتم عمل لازک کردم تو یکی از کلینیکا چون پسر عمه و دختر عمه و دختر خالمم اونجا عمل کردن و راصی بودن همونجا هم دکتر عکس رنگی گرفت و گف مشکلی نیس میتونی عمل کنی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792