2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 😫

973 بازدید | 23 پست

خانوما بنظرتون دلیل زوزه کشیدن سگ چی میتونه باشه 😖 سگی ک تو کوچمون بود همین الان یهویی داشت زوزه میکشید نمیدونم چرا حس بدی بهم دست داد...

میگن قبل اینکه یه اتفاق بدی بیوفته حیوانات وحشت میکنن ...مثلازلزله...

از یکی شنیدم که گفته بود هروقت دیدین سگ داره زوزه میکشه بفهمین ک دنیا داره به اخر میرسه و علامت قیامته ...

منم خیلی میترسممم خدایا 😭😖😖😖نکنه قیامت و آخرزمان نزدیکه....

یعنی اگه دنیا به آخر برسه چی میشه...

هممون میمیریمم...

خدا بهمون رحم کنه‌..😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گربه ام الان گفت میو ینی چی میشههه!!!😳😱😰

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
شبا سگا زوزه میکشن ک! الان خروس همسایمون داره صدا میده ینی چی میتونه باشه😐😂

خهخ خروس عادیه ولی زوزه کشیدن سگ ن ... سگ بیشتر پارس میکنه 👌کمتر وقتی من شنیدم ک سگ زوزه بکشه ی لحظه فک کردم گرگ اومده بخدا پاشدیم با شوهرم رفتیم توکوچه رو ببینم دیدیم سگه ... اصن یه وعضی.‌‌

من گربه ام الان گفت میو ینی چی میشههه!!!😳😱😰

از خواب بيدار شده گشنشه😬گربه منم يك ساعت پيش بيدار شد تو سالن خوابيده بود ديد هيچكي نيس سروصدا ميكرد صداش كردم اومد تو اتاق دوباره خوابيد😅

از خواب بيدار شده گشنشه😬گربه منم يك ساعت پيش بيدار شد تو سالن خوابيده بود ديد هيچكي نيس سروصدا ميكر ...

اره گشنشونه همیشه😂😂

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰