2777
2789
عنوان

سلام به همگی ،بیایید نظر بدید

111 بازدید | 16 پست

من ده ساله ازدواج کردم،تو این ده سال از همون وسایل جهیزیم استفاده کردم و هیچی نخریدم ،به امید اینکه خونه بخریم یا زمین،تو این ده سال ،پنج سالش شوهرم بیکار بوده ،بعدش که سر کار رفت حقوق چندانی نداشت الانم نداره😕،با این شرایط گرونی صاحب خونه نشدیم، ،قسمت نشد،آلان مستاجرم،تو این شرایط امکان خونه خریدن نداریم ،وسایل خونه هم کهنه شده ،حتی تا الان مبلم نخریدم،آلان ازاین وضعیت خسته شدم ،میخوام بگیرم،نظر شما چیه بگیرم یا صبر کنم،

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بره....تو این گرونی دیگه خونه خریدن معنا نداره...با این مرگهای الان.......جوری زندگی کن که انگار فردا نیستی....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

عزیزم بستگی به اندازه پولت داره اگر در حدی هست که بشه تا مثلا ۳ سال دیگه خونه خرید صبر کن و نخر چیزی اگر پولت کمه و اصلا امکان خرید خونه نیست حتی با قرض و وام و اینجو ر چیزا وسایلتو عوض کن انشاءالله هرچیزی که به صلاحته برات اتفاق بیفته عزیز دلم

بگیر بره....تو این گرونی دیگه خونه خریدن معنا نداره...با این مرگهای الان.......جوری زندگی کن که انگا ...

آره مخصوصا با این وضعیت ،معلوم نیست چی بشه

عزیزم بستگی به اندازه پولت داره اگر در حدی هست که بشه تا مثلا ۳ سال دیگه خونه خرید صبر کن و نخر چیزی ...

شاید،تا سال دیگه جور شه پولش ،ولی با این اوضاع کشور تا سال دیگه خونه ده برابر میشه بازم هیچی

آره مخصوصا با این وضعیت ،معلوم نیست چی بشه

الان كه هيچي نخر

بهتره صبر كني تا بعد از كرونا 

يا تا زمانيكه حداقل داروي اين ويروس لعنتي در دسترس همه قرار بگيره 

بعد اگه مايل بودي برو دنبال خريد مبل و... 

منم ده ساله مبلام رو عوض نكردم خيلي چيزا دلم ميخواد بخرم 

اما اصلا بهش فكر نميكنم 

همينقدر كه سلامت باشيم خداروشكر ميكنم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
الان كه هيچي نخر  بهتره صبر كني تا بعد از كرونا  يا تا زمانيكه حداقل داروي اين ويروس لعن ...

اتفاقا اولویتم مبله ،میخوام بگیرم ،

شاید،تا سال دیگه جور شه پولش ،ولی با این اوضاع کشور تا سال دیگه خونه ده برابر میشه بازم هیچی

امیدت به خدا باش عزیزم چون خونه گرون میش برای همین گفتم صبر کن خونه خریدن از وسیله عوض کردن صد برابر بیشتر ارزش داره بعد از اینکه خونه گرفتی هم میتونی وسیله عوض کنی 

امیدت به خدا باش عزیزم چون خونه گرون میش برای همین گفتم صبر کن خونه خریدن از وسیله عوض کردن صد برابر ...

آره ،فعلا فقط مبل میگیرم،بقیه چیزا باشه واسه بعد،چون خدایش اون موقع خانواده ام بهترین وسایل و گرفتن ،الانم بدنیستن میشه باهاشون ساخت😅ممنون که نظر دادی