2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیزی نیی ی موزیک آروم گوش بده ورزش کن با کسایی که دوسشون داری وقت بگذرون خوب میشی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نمیدونم اینطوری نبودنی ام استرس دارم انگار همش ی اتفاقی میخواد بیوفته ب قدری ک همش موهای تنم سیخ میش ...

عزیزممم منم مثل توهم ی غم خاصی دارم ولی هیچ جوره نمیتونم توضیحش بدم همشم گریم میگیره💔😔

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔
عزیزممم منم مثل توهم ی غم خاصی دارم ولی هیچ جوره نمیتونم توضیحش بدم همشم گریم میگیره💔😔

خیلی بده..همه جور اتفاق غمناک تجربه کردما..ولی هیچ کدوم این جنسی نبوده...

خیلی بده..همه جور اتفاق غمناک تجربه کردما..ولی هیچ کدوم این جنسی نبوده...

اره همش ناراحتی یا میترسی همش ی اتفاق بد بیوفته درکت میکنم دقیقا عین خودتم ولی هیچ توضیحی ندارم💔

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔