2821
2789
عنوان

دررررد دارم😭

160 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم.من هفته ی 20 بارداری رو میگذرونم...نزدیک دوهفته میشه درد خیلی شدیدی دو دوتا دستام احساس میکنم خسته شدم دیگه.دکترم رفتم فایده نداشت فکر میکنم کاربلد نبود.دست راستم درد میگیره یکی دوروز بعد خوب میشه بعد دست چپم شروع میشه...هی پاس میدن به هم...از شونه ی دستم درد میکنه تااات مچ.دستامم نمیتونم تکون بدم باید عین کسایی که دستشون شکسته نگه دارم تا دردش اروم بشه😭😭😭یکی بگه چیکار کنمممم

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید کمبود ویتامین اینا داری که درد میکنه

ویتامین میخورم ازمایشم داده بودم خوب بود همه چی جز ویتامین دی که اونم دارم قرص میخورم😓

منم اینجوری بودم دقیقا بنظرم بخاطر حاملگی تقریبا یک ماه طول کشید بعد خودبخود خوب شد

واااییییی چیکار کردی دردت کمتر شد

اگه از وسایلی مثل گوشی یا کتاب یا هرچی که باعث میشه به گردنت فشار بیاد استفاده میکنی مدت زیاد دردت ممکنه برای همین باشه کمبود ویتامین دی هم ممکنه باشه کلا دردهایی که توی شونه حس میشن بخاطر گردن هست پس سعی کن به گردنت فشار زیادی نیاری 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
اگه از وسایلی مثل گوشی یا کتاب یا هرچی که باعث میشه به گردنت فشار بیاد استفاده میکنی مدت زیاد دردت م ...

مرسی از راهنماییت

نه عزیزم قرصشو میخوری؟ شاید اونا واسه بدنت کافی نیستن،دکترت کلسیم تجویز کرده واست؟

دکتر زنانم نه.ولی رفتم واسه درد دستم پیش عمومی برام قرص کلسیم نوشت یعنی بخورم؟