2777
2789
عنوان

شرکت پنبه ریز

801 بازدید | 18 پست

خانما این شرکتو میشه بهش اعتماد کرد ؟ میگه میتونی گرو بزنی یا ب هر شکلی مشتری پیدا کنی و سفارش بدی و ۱۰ درصد بخاطر هر سفارش سود بگیری  اگر اعطلا دارین میشه بگین میشه ب این شرکت اعتماد کرد ؟ وسایل ارایشی و بهداشتی داره وسایلاشون با کیفیته و یا مطگعن باشم ک بعد واریز پول جنسو میاره دم خونه ؟  اونایی ک کار میکردن خیلی تعرفشو میدادن ک کار خوب و راحتیه

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم، یکی از آشنایان ما تو کار فروش محصولات لدوراست که برای همین شرکته، مواد اولیه ش خارجیه، من از آبرسانش راضی م، اسکرابشم خوبه کلا اطرافیانمم راضی ن ازش خرید میکنن، یکمی گرونه چون مواد اولیه ش خارجیه 

سلام عزیزم، یکی از آشنایان ما تو کار فروش محصولات لدوراست که برای همین شرکته، مواد اولیه ش خارجیه، م ...

یعنی اعتماد کنم و برم جزو بازار یابا ؟  میترسم کالا رو ندن بهم بعد واریز پول مطمعنیننن شما 

کلاه برداری نیس من چندنفر اطرافیانم بازاریاب پنبه ریز هستن یه نفرشون پارسال برجی 30میلیون درامد داشت

یعنی برم جز بازایابه ؟ اخه میترسم سفارش بدم پولو واریز کننم بعد بهم محصولو ندن 

یه بار یه دختر با سر و وضع داغون تو مترو داشت بر پنبه ریز مشتری پیدا میکرد میگف ماهی پنج تومن در میا ...

آرهدمتاسفانه خیلیا که تو این شرکتا هستن مجبورن دروغ بگن تا افرادوجذب کنن

یعنی اعتماد کنم و برم جزو بازار یابا ؟  میترسم کالا رو ندن بهم بعد واریز پول مطمعنیننن شما  ...

محصولات لدوراست؟؟ 

یکی از اقوام ما قبلا محصولات خود پنبه ریزو میفروخت، ولی هیچوقت اینطور نبود که پولشو ندن، منتها چون کیفیتش افت کرداز دفعات بعد، مشتریاشو از دست داد گذاشت کنار

لدورا ولی کیفیتش خوبه

من نمیدونم شما چطور فعالیت میکنید، چون کلاسای آموزشی م میذارن واستون