2777
2789
عنوان

گذشتع دردناک من💛🧿

1347 بازدید | 11 پست

زمانی میرسد که بی دلیل این دل وا مانده میگیرد فرقی ندارد که هوا خوب باشد یا بارانی کسی بی ازرت یا ن

گاهی همه را داری حتی کسی که سال های سال منتظرش بودی کسی که در همین لحظه تمام خوبی های جهان را جلوی پاییت ردیف کرده است اما دل است دیگر میگیرد

برای روزای سیاه و نحس گذشتع برای بدبیاری های پی و پی برای دلی که سنگ شد و خنده هایی که برای سالها از روی لب ها محو ،برای ان خوشی های که میتوانست در ان زمان ب زندگی هایمان رنگ و بوی دیگری بدهد برای اتفاق های خوبی که میتوانست دلمان را شاد کند و خاطرات خوبی ب جا بگذارد برای ان خوبی های که با جان و دل کردیم اما نتیجه ی عکس دادن ،برای تمام ان چشمان سیاه که تا گرگ و میش شدن هوا پر و خالی میشد گاهی نمیشود که فراموش کرد حتی اگر همه ی ان هایی که باید باشند هم هستند

من برای گذشته ام اتاقی خواهم ساخت و درش را قفلی خواهم زد که کلید تنها در جیب همان پالتوی قدیمی خواهم گذاشت گاهی باید پروانه شد و سفر کرد به ان زمان

ژینا نوشت🐚🦋

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

متنت قشنگه ولی عنوان تاپیکتو باید مینوشتی دلنوشته های من😊

بیشتر تاپیکم همونه 

مربوط ب گذشتع ام بود نوشتم 

بازم سپاس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

قشنگ نوشنی؛ خصوصا بند آخرش.👌

خیلی مهربونی عزیزم 🦋🤍

بعضی اوقات حس میکنم خیلی چرت مینویسم😬🤦‍♀️