2821
2789
عنوان

دندونم😭

130 بازدید | 18 پست

سلام کسی میدونه چی دندون دردو تسکین میده.میخک.قطره دنتول.هر مسکنی ک بگین خوردم هیچ کدوم جواب نمیده.تو این شرایط کرونا هم ننیشه رفت دندون پزشکی کسی میدونه چیکار کنم!؟😭😭😭😞بجوردی درد میکنههههه

وای وای وای نگوووو من چن روزه دارم کور میشم از دندون درد لعنتی با هیچی خوب نمیشه😭😭😭

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوراخ شده دندونت؟ ببین من عصب دندونم داشت کور میشد باورت میشه 48ساعت کامل درد دندون و گوش کشیدم عصب گرفته بود و فشار میورد. ب گوشم وقتی رفتم دکتر گفت چطور تحمل کردی بمن بگو... شانس آوردی پرده گوشت پاره نشده... هیچی دیگه من فقط مسواک میزدم و ی قرص مسکن خرد میکردم و میزاشتم کنارش فوری خوب میشد امتحان کن عالیه 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 23 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز