2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 26 پست

ایراد از تربیتش هست به نظرم یاد نگرفته بگه. به نظرم هی بهش بگو که دوست داری چطور باهات رفتار بشه چطور باهات صحبت کنه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم ب زبون نمیاره یاخیلی کم ب زبون میاره ولی بارفتاراش واقعا ثابت میکنه.اولای ازدواجمون چندباری ب شوخی بش گفتم بمن نمیگی دوستت دارم عاشقتم میگفت مردباید ثابت کنه همینک هرروز دست پر بیادخونه حواسش ب زن وندگیش باشه چی احتیاح داره کم وکسرنداشته باشه و.....یعنی دوست داشتن.اولا دلخورمیشدم ولی الان بهم ثابت شده ک اخلاقش طوریه ک ب زبون نمیاره 

توعمل نشون میده 

خوب اره واقعا ب فکرمه و دوسم داره ولی از بس ندیدم ک کلامی محبت کنه و از ته دل بگه دوستت دارم بعضی موقع میگم نکننه دوسم نداده 😟

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

عزیزدلم مرد ها بعضی هاشون اینجورین بعضی هام برعکس زنشون رو درسته قورت میدن با کلمات محبت آمیز ولی تونباید فقط ظاهر رو ببینی منم اوایل همین مشکل رو داشتم اما با محبت کردن از ته دل بهش و تشویق شوهر مثلا اگر ی بار ی جمله محبت آمیز بهت گفت ابراز خوشحالی کن بگو وای نمیدونی چ حسی دارم اینجوری صدام کردی یا این حرفو زدی حس میکنم ی کوه پشتمه یا بهت افتخار میکنم.بااین رفتار هات خودشون تشویق میشن و کم کم با هم به یه تعادلی میرسین

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
خوب اره واقعا ب فکرمه و دوسم داره ولی از بس ندیدم ک کلامی محبت کنه و از ته دل بگه دوستت دارم بعضی مو ...

خوب برات کاری نمیکرد ولی صبح تا شب میگفت دوست دارم زیاد سخت نگیر بهش بگو دوست دارم کلامی هم محیبت کنی بهم

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏