شوهرم خیلی خوبه مهربونه ب فکرمه اگحر تو خوننه تنها باشم همش سراعمو میگیره سعی میکنه تنها نباشم و حوصلم سر نره دست دلبازه و خیلی خوبیای دیگه ولی اصلا از ته دل نمیگه دوست دارم یا قوربونت برم (( میگه زشته مرد بگه قوربون زن برم😕 ) فقط بعضی موقع تو خونه صدام میزنه قلبم این کار بکن مثلا یا تو پیام میگه عشقم و اینا ولی نشده بگه عشقم دوست دارم قلبم خیلی خوشکلی یا .... دوس دارم بشنوم از ته دل محبت میکنه ب نطرتون چیکار کنم 😟بعضی موقع هم بهش میگم ولی ...
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
شوهرمنم ب زبون نمیاره یاخیلی کم ب زبون میاره ولی بارفتاراش واقعا ثابت میکنه.اولای ازدواجمون چندباری ب شوخی بش گفتم بمن نمیگی دوستت دارم عاشقتم میگفت مردباید ثابت کنه همینک هرروز دست پر بیادخونه حواسش ب زن وندگیش باشه چی احتیاح داره کم وکسرنداشته باشه و.....یعنی دوست داشتن.اولا دلخورمیشدم ولی الان بهم ثابت شده ک اخلاقش طوریه ک ب زبون نمیاره
عزیزدلم مرد ها بعضی هاشون اینجورین بعضی هام برعکس زنشون رو درسته قورت میدن با کلمات محبت آمیز ولی تونباید فقط ظاهر رو ببینی منم اوایل همین مشکل رو داشتم اما با محبت کردن از ته دل بهش و تشویق شوهر مثلا اگر ی بار ی جمله محبت آمیز بهت گفت ابراز خوشحالی کن بگو وای نمیدونی چ حسی دارم اینجوری صدام کردی یا این حرفو زدی حس میکنم ی کوه پشتمه یا بهت افتخار میکنم.بااین رفتار هات خودشون تشویق میشن و کم کم با هم به یه تعادلی میرسین
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖