2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

357 بازدید | 28 پست

شوهرم سر کوچکترین چیزی تو خونه قهر میکنه پوز میگیره... منم تو خونه تنهام صبح تا شب قهره... حوصلم سر میره... دق کردم... هی میرم سمتش... اونم داره سواستفاده میکنه... چیکار کنم؟؟خیلی خودمو کوچیک دارم میکنم😣

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

خب خودتو با چیزای مختلف سر گرم کن شیرینی پزی کتاب بخون تو خونه یوگا و مدیتیشن تمرین کن اینا خیلی کمکت میکنه هم ارامش داشته باشی هم هیکلت خوب بمونه هم حوصلت سر نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتو با چیزای مختلف سر گرم کن شیرینی پزی کتاب بخون تو خونه یوگا و مدیتیشن تمرین کن اینا خیلی کمک ...

خب بازم کلی وقت اضاف میارم دیگه کم آوردم

باباجان نباید اصل محلشون بدی ...

مردایی ک اینطورین نباید بهشون توجه کنی 

باید بذاری ک خودش حالش خوب شد بیاد سمتت 

اینکه تو بری و منت کشی کنی و .. اصلا درست نیست 

توام سرسنگین باش وقتی بیخودی قهر میکنه

باباجان نباید اصل محلشون بدی ... مردایی ک اینطورین نباید بهشون توجه کنی  باید بذاری ک خودش حا ...

خب تنهام... خودم افسرده هستم.. اونم بدترش میکنه

فقط خونسردی گلم خودتومشغول کن جزمواردضرورباش حرف نزن سرت به کارخودت باشه هرروزی گوشه ازخونتوبریزمرتب کن خودت دراولویت باش براخودت ی سرگرمی کوچیک ایجادکن تاببینه آویزونش نیستی زمانبره ولی خودت نتیجشومیبینی وبه ی آرامش درونی میرسی آی تنهایی خوبه حالاببین بعدمیبینی که چطورآدم میشه .

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
اینکه بری سمتش ولی اون توجهی بهت نکنه حالتو بدتر میکنه عزیزم

به زور و التماس وادارش میکنم باهام آشتی کنه... 😣

چرا اینحوری میگی عزیز دلم شما انقد خوبی و نعمت و قشنگی تو زنگیت هست خوب نگا کن فقط کافیه باور کنی مهربونم میدونم که قلب کوچیکت از بعضی چیزا گرفته ولی سعی کن خوب بمونی

چرا اینحوری میگی عزیز دلم شما انقد خوبی و نعمت و قشنگی تو زنگیت هست خوب نگا کن فقط کافیه باور کنی مه ...

مرسی عزیزم روحیم داغونه...میدونه قرص مصرف مبکنم... همیشه به کم محلیاش میخواد اذیتم کنه